Şimdi Ara

--------Satılık Z5500(3 aylık)--------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralık Ayında Bimeksten alınma.Faturası var.Kutusuda çatıda duruyordur kesin..Ürünh akkında bilgi vermeye gerek duymadım.

Hiç bir sorunu yok..Digital foto makinesi almak için kaynak arayışı içeresindeyim:)

Fiyat:450 YTL sondur.lütfen pazarlık teklif etmeyin.Bu fiyatın altına kullanmaya devam ederim..

Sadece Acıbademden teslim..Inanılmaz ağır bir alet..

http://www.teknofiyat.com/?search=z5500&altlimit=&ustlimit=
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• halen daha öğrenci ağzı yapıyosun sercan... cık cık cık... çok ayıp

akşama gelip bedava alırım.. ok?
  • Hocam bence kullan ben dün aldım mavi bilg. kampanyasından gerçekten süper bir set..

Merkrakımı mazur gör ne alıcaksın bunu satıp yani daha doğrusu nasıl bir ses sistemi alıcaksın
  • hehe napıcaksın abi 3 kuruş maaş alıyoz biz :)Bişiler satmadan yeni şeyler alamıyoruz :)

gel abi tabi ben acındırır kendimi 500e satarım sana :)Ha diyosanki bebek bezi masrafım olacak Sercan yakında.O zaman normal fiyattan satarım :)

Bu arada takas düşünmüyorum..Hele indirim kesinlikle düşünmüyorum :)Olmadı alternatif kaynaklara yönelicem..Abi sizin lokantada haftasonu çalışıyım mı :)

• eski bir ses sistemim var dtt2200 onu kullanıcam olmadı bu fiyata gitmezse onu satıcam..

Canon S5 siparişi verdim ama kaynak sıkıntısı çekiyorumda :)

• lokanta haftasonu kapalı Sercan kardeşim.

bununla birlikte elinde 2 tane set olup da birini abisine vermeyen olmaz olsun bu dünyada.... biz daha 20 milyonluk stereo ile takılalım... ayıp yani...
  • mavide haftasonu 0 ı 450 ytl idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.