Şimdi Ara

SATILIK ==> Yurtdışı Kayıtsız Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 1 ay bile olmadı yurt dışı galaxy s3 ( i9300 ) aldım o sıralar pasaport işlemine para vericek ve zaman ayırıcak durumum olmadığı için başka bir telefonun imeisini yazdırdım.
    Şuan sorunsuz kullanıyorum cihazımı fakat bir hevesle aldığım s3den sonra pişman oldum o kadar para verdim halbuki benim işimi daha basit bişeyde görürdü çoğu özelliğini kullanmıyorum bile gibisinden bir burukluk oldu içimde bu nedenle cihazımı satıp daha basit bişey almaya karar verdim.

Cihazımın donanım olarak ve fiziksel olarak hiçbir kusuru yoktur. Fiziksel olarak 10 üzerinden 9.9 alır ilk günden beri film ve kap ile kullanılmıştır.
    Kutusu tamdır içerik olarak eksiksiz bir şekilde mevcuttur ve kutu içeriğide sıfır gibidir. Faturası yok. İsteyen arkadaşlara yinede detaylı resim çekip yollayabilirim.

Unuttuğum birşey varsa lütfen söyleyin takas ve pazarlık yoktur ankara içi elden verebilirim cihazı görüp almak isteyenler için.

Fiyat olarak 1025 TL istiyorum.

Saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moondra06 -- 28 Ekim 2012; 12:13:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• nerden aldın cihazı?
  • Telefon işiyle uğraşan bir tanıdığım toplu yurt dışından getirmişti ondan aldım imei işleminide yine kendisi yaptı..

• necatibey de ambalajı açılmamış S3 1000 TL, ayrıca Note 2 çıktı S3 fiyatları dibe vurmaya başladı
  • Haklsınız note 2 s3 piyasasını dibe vurdurdu resmen insanlar bende dahil olmak üzere sanki biraz tufaya gelmiş gibi olduk bu kadar düşüceğini tahmin etmezdim ben şahsen.. Duruma göre fiyatta revizeye gidebilir fakat zaten karanfilde ( karanfil merdivenlerin hemen yanındaki telefoncu ) 1000tlye sayarım dedi.. öyle bir durumda direk elden oraya veririm sanırım..

• ilan güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.