Şimdi Ara

Satılık Yönetici Koltuğu [Ankara]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 2 yıl önce Ankara/Siteler den almış olduğum yönetici koltuğunu satmak istiyorum. Yazın bilgisayar oynarken kullanmak için almıştım fakat zamanla hevesim geçti ve odamın küçük olmasından dolayı gözüme kaba gelmeye başladı. Bu sebeplerle daha küçük bir koltukla değiştireceğim. İhtiyaç fazlasıdır.

Koltuk çift pistonludur yani arkaya eğim alabiliyor. Masaya ayaklarınızı uzatmayı seviyorsanız koltukta geriye yatıyor. Rengi koyu kahverengi, dikişleri beyaz spor dikiştir.

Koltuğun kumaşında herhangi bir yırtılma dikişlerde sökük vb yoktur. Gerçekten çok sağlam bi koltuk 2 yıldır hiçbir sıkıntısı olmadı. İlk aldığımdan beri koltuk sol tarafına çok hafif eğimli (Kullanımda ve görüntüde sıkıntı oluşturmuyor fotoğraflardada farketmeniz çok zor zaten) serbest bıraktığınızda yavaş yavaş sola dönüyor.

Ankara içine satmak istiyorum kargo vb olacak gibi değil. Ankara içi Etimesgut/Sincan/Eryaman/Batıkent kendim arabayla bırakabilirim.

Fiyat olarak 100 TL istiyorum.

Buyrun fotoğraflar;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarli ergen -- 17 Temmuz 2013; 15:44:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.