Şimdi Ara

satılık yada takaslık sennheiser ie60 parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce forumdan almış olduğum ve en sonunda gazabıma gene dayanamayıp kablosu kopan ve
    yolda bir yerde düşen sennheiser ie60 ımdan geri kalanları satıyorum kablosu sağlam sol kulaklığı sağlam, saklama kutusu ve tüm
    başlıkları sağlam duruyor ambalajı ve faturasıda duruyor metan dan alınma (metan ile görüştüğümde 1 yıl beklersem parçasını
    verebileceklerini söylediler am malum 1 yıl sonra kim öle kim kala yerine shure se 215 alıcam (yada kablosu rahat rahat değiştirilen ve
    bass ı iyi bir model ) isteyen olursa i ben ona benim eski kulaklığı takar kullanırım diyen varsa buyurun 150 tl ye sizindir. yada kablosu
    mühim değil (olmasada olur çinden getirtirim 1 haftada) shure se 215 yada benzer bir kulaklıkla üstüne nakit şeklinde takas yapabilirim
    sadece bass ı ve sürücüleri sağlam olsun yeter. resim eklememe gerek olduğunu sanmıyorum sağ kulaklığı yok işte yormayın beni :)
    yükleyemiyorum buraya resim geri kalan herşeyide var.

ve elimde 40 gb fat kasa ps3 parçaları mevcuttur : kasa(temiz durumda kılcal çizikler mevcut 2,3 tane vidası kaybolmuş olabilir ve soğutma blokları, fanı içinde duruyor.), ps3 power, işlemcisi sağlam ve müdahale görmemiş anakart (ortada bir yer yanmış sadece ama tamir edilemiyor) blueray disk i çalışır durumda, usb board (çift usb li) , 1 adet dual shock 1 adet normal kol 2 adet oyun (mirrors edge ve prens of persia )tv bağlantı kablosu ,

karşılığında sennheiser ie80 yada shure se215 (beNzer bass ı ve sesi yüksek kablosu değişebilen kulaklık) tekliflerine açığım
    irt: 5395681336
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 25 Temmuz 2014; 10:42:24 >

• Hocam aynı kulaklığı 10 aydır kullanıyorum ne kablosunda ne kulaklıklarda gram aşınma olmadı ve bugün sıfır gibi sattım itinalı kullanmak gerek yazık etmişsin canım kulaklığa ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.