Şimdi Ara

Satılık yada Takaslık Schuberth R1 Kask SON FİYAT 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aldığımdan beri en fazla 7-8 kere kullandığım Alman Schıberth R1 kaskımı satıyorum.Kaskın sol çene kısmında ufak sıyrıklar var .Resimde görülebilir.Çizikler düşmeden değil elde gezdirirken duvara sürttü.Birde sağ arka kısmında ufak bir yerde boya atması var.Oda sanırım taş geldiğinden olmuştur diye tahmin ediyorum.Kask 1,5 sene önce 1100 Tl ye alınmıştır.Ayrıca Güneş vizörlüdür.Gerçekten çok şık bir kask.Schuberth sadece motosiklet icin degil otomobil yarislari icin de kask ureten firmadir. Michael Schumacher'in kullandigi kask markasidir. En büyük özelliği Geniş görüş açısı yanında sağlamlığı ve süper ses izolasyonu sağlamasıdır. Nette kısa bir araştırma yaparak ne kadar kaliteli bir kask üreticisi olduğunu görebilirsiniz.

Yarım kask kullandığım için artık kullanmıyorum. Cep telefonları yada farklı elektronik cihazlarla takas edebilirim. Ayrıca detaylı foto isteyen arkadaşlarada gönderebilirim.

Kaskın ölçüsü XXL dır.

Fiyat: 550 TL-----> 500 TL ------> 450 TL------->400 TL------300 TL-------250 TL dir. Takas teklifleriniz pm den iletebilirisiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProdigy -- 30 Haziran 2013; 23:29:11 >

• ölçüsü nedir...Nakitte son ne yapılabilir..
  • p.m.
  • Kaskın beden ölçüsü nedir?
  • Kaskın ölçüsü XXL dır.
  • İyi satislar hocam. Fiyat super. Bir heyecanla girdim basliga ama olcu cok buyukmus. Ankarada olsaydiniz yine de bir denemek isterdim. Nolan kaskta L beden kullaniyorum, sanirim bu kaskin bedeni baya buyuk olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Evet banada hafif buyuk acikcasi. Nolan kullanmadim ama bedenleri normal diye biliyorum yanibxxl baya buyuk kalicaktir. Artik aklimdanda cikti die cok dusurdum fiyati ama hala cikmadi alici nedense. Cokta temiz aslida nasip .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla beden cok buyuk oldugu icin sanirim. Bir arkadasima da soyledim ama o da dusunuyordu ama ona da 60cmden fazlasi buyuk geliyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.