Telefon Donanimsal Olarak Cok Temiz Fakat Kullanımdan Dolayı Cizikler Mevcut Yanında Komple Kasa Verecem İsteyen Taktırı Sıfır Gibi Kullanır Ben Taktırmadım Orjinal Olsun Diye Yanında Kulaklık Sarj Aleti Mevcut ve Yedek Kapak İle Sıfır Yedek Pil Veriyorum.. Fiyat 220 Ytl olarak Dusunuyorum Takas Olarak Tekliflerini Bekliyorum Hayırlı Satışlar...
Dünyaya bir başka açıdan bakın. Devrim yaratan, çok çeşitli özelliklere sahip olan V80 ile dikkatleri toplayın; eşsiz dönen ekranı küçük bir dokunuşla açılır. Ekranı döndürerek gerçek yatay ve yüksek kalitede dikey resimler çekin. Müziğin ritmine göre yanıp sönen renkli ritim ışıkları ile görün ve görünün. Bluetooth® ile kablolardan kurtulun ve şaşırtıcı video oynatma özelliğinin tadını çıkartın.
Ağırlık 108 gr Boyutlar 99 x 45 x 22.7 Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Yok Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Görüntülü Konuşma Yok Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 250 Saat Konuşma Süresi Maksimum 7 Saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 800 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 EDGE ? Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü VGA, 640x480 Piksel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Yok Sesli Video Kayıt Yok Video Oynatma Var Eğlence MP3 Çalma Yok Radyo Yok MMS Var Eğlence Zil Tipi Polifonik , MP3 Melodi Programlama Var Oyun Hungry Fish , Skipping Stones , SlideShow + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 5 MB Telefon Rehberi Hafızası 2000 Adet Arttırılabilir Hafıza ? Yok Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk