Şimdi Ara

Satılık Yada Takaslık İpod 20 gb Renkli ekran + Creative ep630 kulak içi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çok sevdiğim ipodumu PDA almamdan dolayo boşa çıktığından satıyorum :D bütün işlerimi pda ile hallediyorum Cihazın her hangi bir sorunu yoktur şarjı iyi durumda ses kalitesi bilen bilir 90db lik ipod dan değildir eski jenerasyon biraz daha yüksek sesi ne yalan sölim ep630 lar ile son ses dinliyemiyorum kulağımda 5 dakika sonra müthiş bir ağrı oluyo :D yada benim kulak problemli :D yarım ses ideal :D İpodda kullanmaya baglı yüzeysel çizikler mevcuttur ama büük sorun teşkil edicez çizikler yoktur :D isteyen elden görüp deneyebilir. touchpadı sağlam her hangi bir sorun yok. Ürün usb kablosu kulaklık ve kendisi olarak verilecektir isteyene arşiv de atabilrim içine Müziğin yanı sıra fotoğraf galerileride oluşturmak mümkün fotoğraflarınız istediğiniz şekilde saklayabilir ve bakabilirsiniz. İstdiğim fiyat 250 ytl Takas H4 Xenon far olabilir. Yada başka tekliflerede açığım şimdiden teşekkürler sorduğunuz sorular topic içerisinde cevaplanacaktır. Ürünün garantisi yoktur. Ciddi arkadaşlara ufak bir ikramda yapılabilir

Satılık Yada Takaslık İpod 20 gb Renkli ekran + Creative ep630 kulak içi kulaklık

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.