Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık ya da Takaslık Samsung HDD 250gb Satın Al 5 Eylül 2017 16:42 1 1 Satılık ya da Takaslık Samsung HDD 250gb 1) Samsung 250 GB SATA Model: SP2504C (1 adet 50 TL)2) Samsung Harici 2 TB G3 Station (Usb 2.0, Black vrs)Yedekleme için çok az süreli kullanıldı. Orjinal Kutusu, adaptörü ve kablosu mevcuttur. Satıldı...3) WD 250 GB SATA Model: WD2500KS (SATILDI) HDD lar 3.5'' olup HD Tune ile taramaları yapılmıştır, bad sektörsüz ve sorunsuzdur. İstanbul dışına kargo alıcı ödemeli gönderilir ancak elden teslim tercihimdir. HDD ler yüksek kapasiteli WD, Samsung harici HDD yahut laptop wireless mouse ile takas edilebilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak
Kaliteli wireless notebook mouse ile takas edebilirim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak
WD satıldı Sadece Samsung 250 GB SATA Model: SP2504C kaldı. Kaliteli laptop wireless mouse ile takas olabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak
Samsung Harici 2 TB G3 Station ilana eklenmiştir. Kapasite yükseltme amaçlı satılık yahut takaslıktır. CrystalDiskInfo ve Hd Tune Pro testi en kısa zamanda eklenecektir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak
Şu an için sadece Samsung 250 GB SATA Model: SP2504C satıştadır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Uyumlu HDD Kutusu arıyorum Güncel HDD ve KUTULARI (WD, SAMSUNG ) Kaliteli Bisiklet Parçaları (Aynakol, Ruble, Göbek, Zincir) Wd Elements usb 3.0 hdd kutusu alınacak