Şimdi Ara

Satılık Xperia X10 FİYAT DÜŞTÜÜÜ 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFON EKRANDA UFACIK BİR ÇİZİK VARDIR. SOL ÜST KÖŞEDE HAFİFTEN BİR EZİKLİK VARDIR BOYA VS ATMAMIŞTIR ÇOK UFAK BİR PROBLEMDİR. KUTUSU KULAKLIĞI ŞARJ CİHAZI VARDIR KAYITLI BİR CİHAZDIR. CİHAZ ŞARJ ALMIYOR NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA TELEFON BENDE DURUYOR KULLANMIYORDUM GEÇENLERDE ŞARJA TAKAYIM DEDİM ŞARJ ALMADI. BU ARADA AZ ÇOK TELEFONDAN ANLARIM BİR KURCALADIM İÇİNİ TUŞ TAKIMINI YAPTIM AMA KAMERA TUŞU BASMIYOR ŞİMDİDE :) YANİ ORTADKİ TUŞLARDA VE DOKUNMATİKDE SORUN YOK KESİNLİKLE. BU ARADA TUŞLAR METALİK DEĞİL FÜME RENGİNDEDİR TELEFON BU ŞEKİLDE SATILIKTIR. TUŞ TAKIMINI SANIRIM 15-20 LİRAYA TELEFONCUDA HALLEDEBİLİRSİNİZ GİBİ AMA KESİN BİR ŞEY DEYİP DE GÜNAH ALMAK İSTEMEM. YA DA KOMPLE KASA BİLE DEĞİŞTİRSENİZ FİYAT YİNE AVANTAJLI GİBİ :) CİHAZ BENİM DEĞİLDİR ARKADAŞIMINDIR. DEDİĞİM KUSURLAR HARİCİ TELEFONUN BAŞKA YERİNDE ÇİZİK DEFORMASYON VS YOKTUR. İSTEDİĞİ FİYAT 300 LİRADIR BEN GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA OLAN SORUNLARI YAZDIM BURAYA FOTOĞRAFLARI DA EN KISA ZAMANDA EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM.

SORUNLARI TEKRAR EDİYORUM SOL ÜST KÖŞEDE (kasada) HAFİF BİR EZİKLİK KAMERA TUŞU BASMIYOR ŞARJ ALMIYOR EKRANDA TIRNAK UCU KADAR KILCAK ÇİZİK FİYAT 250 LİRA
    ŞARJ ALETİ KULAKLIK KİTAPÇIKLAR TELEFON BATARYA KUTU BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuuuaa -- 28 Eylül 2012; 21:17:01 >

• Forumdaşlar arkadaşım takas istemiyor sadece telefonu satacak. Kendisinin telefonu var satmam için bana verdi telefon kutusunda yatıyor kuzu gibi :)
  • hocam bu telefon(x10 lar) nedense satılmıyor üstünde sanki lanet var bir türlü anlamadım hatırlarsanız kardeşim terracity de gelip size göstermişti bi tane x10.O günden beri satılmadı 300den verdim gitti.Sizinde yolunuz benim ki gibi.İnş. gonlunuzdeki rakama satarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 16 Eylül 2012; 19:35:54 >
  • Ben geçen yıl mayıs ayında 700'e satmıştım, yarı yarıya düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

hocam bu telefon(x10 lar) nedense satılmıyor üstünde sanki lanet var bir türlü anlamadım hatırlarsanız kardeşim terracity de gelip size göstermişti bi tane x10.O günden beri satılmadı 300den verdim gitti.Sizinde yolunuz benim ki gibi.İnş. gonlunuzdeki rakama satarsınız

Pazarlık var hocam yardımcı olacağız tabi ki fiyatta:)
  • fiyat düşerse takip
  • Fiyat düştü 250 son fiyat :) satılmazsa satılmasın sıkıntı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuuuaa -- 28 Eylül 2012; 21:17:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zafer hangi rom kurulu birde usb den pc.yi görüyormu en azından sarj almasada:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty013

zafer hangi rom kurulu birde usb den pc.yi görüyormu en azından sarj almasada:)

usb den görmüyor valla kardeşim üzerinde kendi orjinal romu var ama hangisi bilmiyorum açıp bakarım en kısa zamanda yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.