Şimdi Ara

SATILIK XPERİA P SİYAH RENK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
3
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz yaklaşık 1,5 senelik bir cihazdır. Vatan Bilgisayardan alınmıştır. Faturasını nerede bilmiyorum. Faturasını bulamam ancak belki Bostancı Vatan Bilgisayardan bir kopyası istenebilir. Kutusu ve orjinal kutu içeriği herşeyi eksiksiz olarak mevcuttur. Kulaklıkları kullanılmamıştır. Cihaz TR garantilidir, Normalde 2014 Temmuz ayına kadar garantisi var ancak yaklaşık 6 ay önce sim kart girişinde arızadan dolayı Teleservise onarım için verdiğimde, ekonomik olarak tamir edilemeyeceği söylenerek onarım yapılmadan bana iade edilmiştir, bende 40 TL karşılığı dışarıda sim kart girişini orjinal parçası ile değiştirttim. 6 aydır da sorunsuz kullanıyorum. Özellikle bu durumu açıklamak istedim cihazın garanti durumunu etkilermi bilmiyorum. Alıcı arkadaşın konuyu bilmesinde fayda var. Cihazın genelinde kullanımla alakalı muhtelif çizik ve soyulmalar vs vardır. Çalışmasında hiçbir sorun yoktur. Cihaz için istediğim fiyat 375 TL dir. Tekliifleriniz pm yoluyla lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttuna34 -- 25 Kasım 2013; 2:05:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.