Şimdi Ara

Satılık Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik+ Mıknatıslı Deri Kordon - Son Fiyat : 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü hemen hemen hiç kullanmadım. Üzerinde tek bir çizik, darbe yoktur. Aldığım gün ekrana almış olduğum jelatini yapıştırdım. Alındığı günkü gibidir.

Kullanmadığım için satıyorum.

Ürünün yanında bir de aliexpress'ten 9 dolara almış olduğum ve hiç kullanmadığım mıknatıslı deri kordonu da vereceğim.

Ayrı ayrı almak isterseniz Akıllı bileklik için 80, kordon için 30 TL istiyorum.

Ürün kutusu ile birlikte gönderilecektir.

Kargo ücreti alıcıya aittir, elden teslim tercih sebebidi Satılık Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik+ Mıknatıslı Deri Kordon - Son Fiyat : 100 TL
    r Satılık Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik+ Mıknatıslı Deri Kordon - Son Fiyat : 100 TL
    , Satılık Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik+ Mıknatıslı Deri Kordon - Son Fiyat : 100 TL
    yer gaziantep. Başka şehirlere gönderim ancak havale/eft sonrası kargo şeklinde olacaktır.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını diliyorum

Satılık Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik+ Mıknatıslı Deri Kordon - Son Fiyat : 100 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.