Şimdi Ara

SATILIK XFX RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILIK XFX RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 EKRAN KARTI

XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12 Ekran Kartı
    Model No:RX-56XT6DF46

- 14 gün önce alınmıştır.
    - Herhangi bir sorunu, arızası, problemi yoktur.
    - 3 sene garantisi vardır.(2 sene normal Türkiye garantisi + xfx sitesinden ürünü kaydettiğinizde +1 sene garanti daha)
    - Kutusu, kutu içeriği eksiksizdir.
    - Sistemde 10 gün kadar kullanılmıştır daha sonra kutusuna kaldırılmıştır.
    - Neden sattığımı soranlar oluyor. Sebebi ise; daha üst seviye bir karta geçtiğim için satmaktayım.

Fiyat: Forum dışı satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakirHerif -- 2 Haziran 2020; 11:58:40 >

• güzel fiyat iyi satişlar.
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Dostum sen yetkili birine benziyorsun. 5700xt arıyorum, forumda herkes aldığı fiyatın üstüne satıyor. Bana 10 günlük de olsa, faturası kendi adıma ait olmasa da 5700xt'yi kampanya fiyatının altına bulabilir misiniz?

Bulamazsak ne yapalım madem bundan sonra satmayı düşündüğüm ürünü 500lira indirimle ölü fiyata ilana koyarım, önce sizi memnun eder, sonra 500 sevap point kazanırım. Nasılsa kazandığım 500 sevap point bana almak istediğim üründe 500 lira indirim sağlayacak.

Siz istiyorsunuz ki piyasası 2500tl olan ürünü kampanyayla 2150ye almış olan arkadaş ürünü bize 1500e satsın. Böyle olursa fiyat güzel olur, yoksa fiyat kötü. Ben de 3 tane rus hatun istiyorum ama olmuyor maalesef. O yüzden boş yapmayın, gidin hangi kartı ne kadara alıyorsanız alın. Sizi tutan, zorlayan yok.

Açtığım başlık bir ilandır, toplum bilinçlendirme konusu değil.
    Kendinize bir konu açıp şahsi fikir ve yorumlarınızı orada paylaşabilirsiniz. Yeri bu ilanın altı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakirHerif -- 31 Mayıs 2020; 4:8:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Bu mesaj silindi.
    Herkez indirim yakalayip ürün alabilseydi zaten bunun adı kampanya olmazdı. Sen iyi fiyat, güzel fiyat, kelimelerini (kampanya fiyatı - kullanım yıpranma payı- pazarlık payı adettendir) seklinde kullanıyorsan sende bir ölücüsün uzaklas burdan.
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    Son paragrafı güzel fiyat diyen diyen arkadaşa da diyor musunuz? O da kendi yorumunu yapıyor çünkü. Neyse ne benim ne de sizin kafalar değişmez. O nedenle bir kelime dahi uzamasına gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı satışlar.
    Kartın fan profilini yüzde 50lere ayarladığınızda bile sessiz ve serin çalışan bir kart.
    Bende 65i geçmedi. Hot spot sıcaklık da 75i geçmiyor. Kasa da öyle çok iyi soğutan bir kasa da değil.
    İyi soğutan bir kasada 60ı geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum dışı satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.