Şimdi Ara

Satılık Xbox 360 Oyun Hesabı 350 TL !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Xbox 360 Oyun Hesabı 350 TL !!!!!!!!
    Arkadaşlar konsolumu satıyordum forumda uygun alıcak biri bulamadım bu yüzden elden oyun konsolcularına satmaya karar verdim konuştuğum kişi oyunların onların tarafından işine yaramadığını makineyi kırdıklarını söylediler bu yüzden oyunlarım açıkta kalmasın diyerekten güncel oyunlarımın hepsini satmaya karar verdim. Ölü fiyata hepsini beraber bırakıyorum hepsi konsol hesabımın içinde yüklüdür arkadaşlar.

1- Watch Dogs ( hiç oynamadım aldığınız gibi kurulum sizdedir )
    2- Forza Horizon 2 ( Kurma amaçlı denemek için 1 kere oynadım elim hiç yatkın değil )
    3- NHL 15 ( Hiç oynamadım )
    4- Fifa 15 ( Hiç oynamadım )
    5- The Stick of Truth™ ( Kardeşim oynamıştır konsolu sadece bu oyunu oynamak için aldık oda 1 ayda bitti )
    6- Kinect Adventures ( kutulu oyundur isteyen olursa gönderebilirim. Kutusunun jelatini yırtılmıştır kardeşimin sabırsızlığı nedeni ile )
    7- Warface ( Xbox live üyeliğim bittiği için oyuna giremiyorum yeni üyelik açarsanız üyelik boyunca aktif olucaktır oyun. )

Fiyat : 350 TL

oyunları normal xbox shoptan alırsanız 600 TL den fazla tutuyor bilginize..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 380 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satış hala güncel arkadaşlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 25 Kutulu Oyun 500TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.