Şimdi Ara

SATILIK XBOX 360 JTAG+FW+2 JOYSTİCK+53 OYUN+PC RECEİVER+250GB HDD [FİYAT DÜŞTÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar derslerime yönelmek istediğimden forumdan bir arkadaştan aldığım Xboxumu satıyorum.
    Cihaz Elite kasadır güncel Jtag ve FW yüklüdür .Yanında 53 tane oyun var FW ile oynanan dvdler.250 GB HDD ile birlikte satacağım.HDD nin içinde de GTA 5 FIFA 14 NBA 2k14 ve CoD Ghosts var.
    Ben hiç internete bağlamadım o yüzden Live dan Banlı mı bilmiyorum aldiğim arkadaşta bağlamamişti. 2 adet kol, kollari bilgisayara bağlamak için receiver ve pil şarj aleti ile birlikte satacağim kollardan birinİ daha gecen hafta aldim daha sağ stickin noktaları bile duruyor.

Cihaz budur, fiyat olarak 650>600 TL istiyorum. Artı olarak küçük bir indirim yapabilirim. Sanalpazar komisyonunun ödenmesi karşılığında güvenli ilan açabilirim. Kayseri içi elden olur.Cihazla ilgili herşeyi sorabilirsiniz hepsine cevap vermeye çalışırım. Ciddi alıcılara mail adresleri üzerinden yollarım detaylı resimleri

Edit: Elite kazalarda HDD 120 GB oluyor fakat benim cihazda 250 GB HDD var istiyene resimleri yollarım.

SATILIK XBOX 360 JTAG+FW+2 JOYSTİCK+53 OYUN+PC RECEİVER+250GB HDD [FİYAT DÜŞTÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendrickLamar -- 9 Şubat 2014; 15:16:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat düştü ilan güncel.

• Takas düşünür müsünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neobir75

Takas düşünür müsünüz ?

Takas düşünebilirim PM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.