Şimdi Ara

Satılık Xbox 250GB (En uygun fiyat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Xbox 250GB (En uygun fiyat)
    Selamlar, yaklaşık 1 sene önce vatan bilgisayardan alınmıştır. Kutusu atılmıştır, faturasını da bulamadı evdekiler. İlk fırsatta vatan bilgisayardan faturasını çıkarttıracağım tekrardan. Aral ithalatıdır, garanti belgesi elimde.

Cihaz fotoğraflarda görüldüğü gibidir, herhangi bir sorunu yoktur, çok az kullanıldı. Tamir görmemiştir, garantisi yaklaşık 1 sene daha devam etmektedir. 250GB'lık versiyon. Kenarda boş boş durduğu için satmaya karar verdim.

-Xbox 250GB
    -TV bağlantı kablosu
    -Adaptör
    -2 adet sıfır gibi kol

Fiyat olarak 650>>600>>570>>520 lira istiyorum sanalpazar komisyonu alıcıya ait olmak üzere ilan açabilirim.
    Fiyat : 520 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

miralay__ (Snopy Direksiyon Seti Satıldı)-----dbaggio (Psp Slim Satıldı)----- marshaltr (Sony Handycam ile Harici Harddisk Takas Edildi)-----dijitalarts (Masaüstü Ram Sattım)----- muhtar5 (Arızalı Lcd Monitör Sattım)----- laststate (Notebook Rami Aldım)----- hhg (320gb Harici Harddisk Sattım)----- veribilgisayar murat (3 Adet Laptop Sattım)----- lacrymatoire (Acer Ferrari One aldım)----- CihatEMLİK (Datron Notebook Sattım)----- jettem (Lenovo Notebook Sattım)----dragonstory(iPod Touch Aldımx2)----ucuzelektronik (Nokia 3510i Sattım)----wehby (Nokia 1200 Aldım)----We are Oscar Mike (iPod Touch Sattım)----redbloodedman (Bodyguardz Aldım)----happychild (iPod Touch Sattım)----u.s.b.3 (Acer 5740G Notebook Sattım)----Yengec1907/saygi/ftwda (iPhone 5 Bodyguardz Sattım)

Sorunlu Alışveriş:
    makovad (Nokia 8800 Aldım)
    Sorunlu cihaz satıp arkasına bile bakmadan kaçtı. Sözünü tutmadı...

• kendisi on numara bir arkadasimdir, hic tereddut etmeyiniz ne guven konusunda ne urun ile alakali.. kendisine de hayirli satislar dilerim ;)

Referanslarim:

Toplam: 17.570 TL lik alisveris hacmi...

cavador ALDIM || donyali61 ALDIM || maknc ALDIM || rommy6719 ALDIM || ramazandeveli ALDIM || grey_mania ALDIM || Tari_34 || chinaski ALDIM || esnaf elektronik ALDIM || bozbirik SATTIM/ALDIM || rude. SATTIM || KivancK. SATTIM || bboyseco SATTIM || predators_02 SATTIM || killforyou09 ALDIM || ruffles05 SATTIM || darkk34 SATTIM || sarper26 ALDIM || oktay3196 ALDIM || aferit ALDIM || populovus SATTIM || ramazandeveli SATTIM/ALDIM || Umut Aşkın ALDIM || Teacher ALDIM || sayims ALDIM || ramazandeveli ALDIM || floast ALDIM || murat8361 ALDIM || xewy SATTIM || Core2han SATTIM || sewger SATTIM || abdyaman SATTIM || emre72 ALDIM || savas82 ALDIM || enigmac ALDIM || Vamferden ALDIM || OssiiE ALDIM || 34hayrettin ALDIM || emfore SATTIM || hiickimse SATTIM || m_eminhelvaci ALDIM || bred78 ALDIM || mattblack ALDIM || b.unal ALDIM || mertstar15 ALDIM || bred78 ALDIM || Jason_Statham ALDIM || NightmarE_6 ALDIM || lordpozzo ALDIM || kametuze ALDIM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

kendisi on numara bir arkadasimdir, hic tereddut etmeyiniz ne guven konusunda ne urun ile alakali.. kendisine de hayirli satislar dilerim ;)

Sağolasın bro sana da hayırlı satışlar..
    miralay__ (Snopy Direksiyon Seti Satıldı)-----dbaggio (Psp Slim Satıldı)----- marshaltr (Sony Handycam ile Harici Harddisk Takas Edildi)-----dijitalarts (Masaüstü Ram Sattım)----- muhtar5 (Arızalı Lcd Monitör Sattım)----- laststate (Notebook Rami Aldım)----- hhg (320gb Harici Harddisk Sattım)----- veribilgisayar murat (3 Adet Laptop Sattım)----- lacrymatoire (Acer Ferrari One aldım)----- CihatEMLİK (Datron Notebook Sattım)----- jettem (Lenovo Notebook Sattım)----dragonstory(iPod Touch Aldımx2)----ucuzelektronik (Nokia 3510i Sattım)----wehby (Nokia 1200 Aldım)----We are Oscar Mike (iPod Touch Sattım)----redbloodedman (Bodyguardz Aldım)----happychild (iPod Touch Sattım)----u.s.b.3 (Acer 5740G Notebook Sattım)----Yengec1907/saygi/ftwda (iPhone 5 Bodyguardz Sattım)

Sorunlu Alışveriş:
  • jtag varmı hocam?

Orijinalden alıntı: mrt338

jtag varmı hocam?

Jtag yok maalesef.

Cihaz yarın kargolanmak üzere bukalemuns 'a satılmıştır.

Sorunlu Alışveriş:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.