< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 20 Kasım 2022; 14:55:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 20 Kasım 2022; 14:55:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayırlı satışlar dostum. Efsane makine, x570s Ace Max kullanmasa idim bunu direk alırdım. |
teşekür ederim tam bir efsane uzun yıllar kullanılacak bir kart x570 Rog Crosshaır VIII EXTREME kullanıyorum yoksa bunu kesinlikle satmam inşallah değerini bilecek birine gider. |
Hamza hayırlı satışlar,x570 sınıfının en üst düzey 3 kartından 1 tanesi,dediğin gibi inşallah değerini bilen bir arkadaşa nasip olur,aklımızda bulunsun soran olursa |
Teşekkür ederim;bakaçağız artık kime nasip oluyor kutusunda yeni sahibini bekliyor. |
Gerçekten mükemmel anakart. Bütçemin çok üstünde ama bakmadan geçemiyorum ilana her denk geldiğimde. Hayırlı satışlar dilerim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 13 Kasım 2022; 16:0:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Anakart bu ise diğerleri nedir? Gözlerimize şölen oldu. Fiyat konusuna hiç girmeyelim, malum fakir ülkeyiz :) |