Şimdi Ara

''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
7
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Not:Bu anakatlar hakkında en ufak bilgisi olmayanlar mesaj yazmasın serisinin en üst seviye kartlarıdır isteyen daha ucuza haşlanan vram li kartlara bakabilirler.
    Merhabalar;
    Başlıkta belirttiğim üzere elimde mevcut olan anakartım satılıktır.
    X570 Aorus Xtreme kutu fatura tam kasım 2021 amazon.com faturalı sadece fan kontrolcüsünü anakarta bağlayan ara kablo eksik ben anakart üzerindeki 5v argb çıkışını kullandığım için eksikliğini hissetmedim ama isteyen kolayca başka bir kablo uydurabilir.Detaylı resim isteyene yollayabilirim

X570 Aorus Xtreme için istediğim fiyat SATILMIŞTIR.
    ''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''''SATILIK''X570 Aorus Xtreme ''ÜST SEVİYE PC BİLEŞENLERİ İLE TAKAS DEĞERLENDİRİLİR''

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma kapalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 20 Kasım 2022; 14:55:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hayırlı satışlar dostum. Efsane makine, x570s Ace Max kullanmasa idim bunu direk alırdım.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

teşekür ederim tam bir efsane uzun yıllar kullanılacak bir kart x570 Rog Crosshaır VIII EXTREME kullanıyorum yoksa bunu kesinlikle satmam inşallah değerini bilecek birine gider.

• Hamza hayırlı satışlar,x570 sınıfının en üst düzey 3 kartından 1 tanesi,dediğin gibi inşallah değerini bilen bir arkadaşa nasip olur,aklımızda bulunsun soran olursa

• yd33 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim;bakaçağız artık kime nasip oluyor kutusunda yeni sahibini bekliyor.

• Gerçekten mükemmel anakart. Bütçemin çok üstünde ama bakmadan geçemiyorum ilana her denk geldiğimde. Hayırlı satışlar dilerim.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam işten anlayan biri bu karta 5800x3d ve 4x8 32 gb 3600 mhz üstü remle intel 13900k vede amd 7950x yakın performans alır hemde yarı parasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 13 Kasım 2022; 16:0:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart bu ise diğerleri nedir? Gözlerimize şölen oldu.

Fiyat konusuna hiç girmeyelim, malum fakir ülkeyiz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.