Şimdi Ara

Satılık X10i Siyah Kasa 500 TL (16 Ay Garantisi Devam Etmekte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bingöl'de bilgisayar öğretmeni olan kardeşimin Antalya USS İletişim'den aldığı yaklaşık 16 ay garantisi devam eden siyah kasa X10i cihazını askerlik görevi nedeniyle bana vermiştir. Maddi nedenlerden dolayı satmaktayım. Telefon kılıfı ile birlikte kullanılmış olup kondüsyonu %95 civarındadır. Zaten gözlük temizleme beziyle rutin bakımlar yapmaktayım. Açıkçası bu tür ürünlerde oldukça titiz bir kullanıcı olduğum için temizliğine ve iyi kullanmaya özen gösteririm.

Telefonun kutusu ve belgeleri Bingöl'dedir. Kardeşim yanında kulaklığı,bağlantı kablosunu ve şarj cihazını yani önemli olan parçaları getirmiştir illaki kutusu gerekir diyorsanız kaldığı evdeki arkadaşları ile irtibata geçip kutusunu göndertebilirim. Telde en ufak bir sorun yoktur telin sağ alt köşesinde kullanımdan kaynaklanan çok ufak bir boya aşınması var hafif bir düşme gerçekleştirmiş bundan kaynaklanıyor. Ayrıca içinde 8 gb hafıza kartı bulunmaktadır.

Forumda daha önce bireysel ve net ile alışveriş yaptığım arkadaşlar vardır. Ayrıca forumda beni tanıyanlar bilir herhangi bir şey aklınıza gelmesin.

sevindi42 , konix , MAKARNACI , spacer1, Tube Screamer , Axiaziz, bytepire, tsn141 bu saydıklarım üyeler gerek forum üzerinde gerekse doğrudan alışverişlerim olan arkadaşlardır. Beni bu arkadaşlardan sorabilirsiniz. Konya'da ikamet etmekteyim isteyene elden teslim edebilirim.

Tel için belirlediğim fiyat 500 tl'dir. Lütfen takas teklifinde bulunmayınız...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 18 Ekim 2011; 12:24:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün sahibi arkadaşımız iyi, güvenilir bir arkadaştır, İstanbuldan almak isteyen olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım imkanlarım dahilinde.

hayırlı alışverişler dilerim herkese.
  • Telefonu almak isterim ama,
    Resim yok.
    Belgeleri yok.
    istanbul'dayım.
  • Fotoğrafı çekemememin sebebi makinemin olmayışı, başka bir arkadaşla birkaç gündür haberleşiyoruz ve bende mühlet istedi ondan haber bekliyorum size satarsam ona ayıp etmiş olurum ve ticari ahlaka sığmaz diye düşünüyorum. Ayrıntılı olarak pm den okuyabilirsiniz.

• bu telefonun son durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drip

bu telefonun son durumu nedir?

Birkaç ciddi alıcı var durumları daha netleşmedi.

• Tarafimdan alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.