Şimdi Ara

satılık x10 - arızalı atrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

satılık sony x10 (x10 9/10 kozmetik, deri kılıf, sıfır kulaklığı, şarj aleti ve data kablosu) ve ekran dokunmatiğinin 1 cm si bozuk atrix (atrix 7/10 kozmetik, kutu, 8 aylık garanti, garanti belgesi, kutu, kulaklık, şarj aleti ve data kablosu) atrix in tamiri 130tl imiş. yaptırıp da verebilirim isteyene.

fiyat olarak anlaşıp vazgeçtiğim bir arkadaşın fiyatlarını yazıyorum:

x10 300tl, atrix 130tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 13 Aralık 2013; 12:43:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 sene önce 250 tl ye zor satılan x10 300 çekmissnz hocam 200 ederse öp başının üsütn koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoll

1 sene önce 250 tl ye zor satılan x10 300 çekmissnz hocam 200 ederse öp başının üsütn koy

seçimler ve sonuçlar. aynı ürünü tamir ettirmek için servise verdiğinizde aldığınız fiyatları da yazsanız da konuşsak. tek değişken yok yani fiyat belirlerken. bugün anakartı 160tl, ekranı 120tl, kasası 80 tl vs vs. ürün sıfır ayarında. anakartında sorun olduğu için parça fiyatına 100küsür tl ye ilan açtım bir ay önce. o haliyle isteyen 1 kişi vazgeçince bari yaptırayım dedim. 160tl sıfır anakart ve güncel anroid 4.1 yazılım atılınca fiyatını bu yaptım. ve yine biliyorum ki pazarlığa yeltenecek kişiler olacak; pazarlık için pay bıraktım.

ben bu şekilde fiyat biçtim. hayırlısı

not: atrix rezerve edildi

• atrix rezerve iptal. ikisi de satışya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.