Şimdi Ara

Satılık WRT350N kablosuz Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Merhaba arkadaşlar ikiside yurtdışından gelen WRT350N modelini bir kaç ay kullandığım WRT600N ise sıfır kutusunda olan bu cihazları satmaktayım.Kargo alıcıya aittir satın alacak arkadaşlarımın memnun olacağını garanti edebilirim.
    WRT350N kutusu yoktur
    WRT600N Full kutuludur

WRT350N:265TL
    WRT600N:SATILDI MERT HASAN ZANBAK (Mertcik)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamondx -- 17 Eylül 2011; 17:44:12 >

• güzel cihazmış sanki 1-1.5 km kadar sinyal aktara bilen cihazlara benziyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_janti

güzel cihazmış sanki 1-1.5 km kadar sinyal aktara bilen cihazlara benziyor..

Yaydığı sinyaller TR'deki bütün DSL modemleri ve Routerları geçebilir Fakat dediğiniz mesafelere erişmesi çok zor bir ihtimal.
  • 350n i kullanan birisinin modemine bağlanmıştım 3-4 bina ilerideki ofisime geri döndüğümde hala ona bağlıydı =) baya uzun mesafelerde çekebiliyor,güzel bir ürün. airties kullanıcısı olarak bu kadar pahalı olmasaydı kesin alırdım.güzel ürün. iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizaservisi

350n i kullanan birisinin modemine bağlanmıştım 3-4 bina ilerideki ofisime geri döndüğümde hala ona bağlıydı =) baya uzun mesafelerde çekebiliyor,güzel bir ürün. airties kullanıcısı olarak bu kadar pahalı olmasaydı kesin alırdım.güzel ürün. iyi satışlar

Fiyatlar gayet uygun hocam örnek olarak aşağıda bir arkadaş ikinci el 600N satmakta

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-cisco-linksys-wrt600n-n-serisi-wireless-modem-harika-bisey-54018569/detay/?

• yanlış anlaşılmaz için özür dilerim bu cihazlar için fiyatlar çok uygun. diğer cihazlara göre daha üstün özellikli olduğu için fiyatı onlara göre biraz yüksek bu farkı fazlasıyla hak ediyor. iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizaservisi

yanlış anlaşılmaz için özür dilerim bu cihazlar için fiyatlar çok uygun. diğer cihazlara göre daha üstün özellikli olduğu için fiyatı onlara göre biraz yüksek bu farkı fazlasıyla hak ediyor. iyi satışlar.

Teşekkürler Hayırlı alışverişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WTR600N için satıcı arkadaşın ilgisi yardımı sabırı için teşekkur ediyorum. onun diğer satışlarındada. aynı özveriyi göstereceğinden şüphem yok tamamen profesyonel bir yaklaşımla ürünümü teslim aldım. %100 güvenilirliği ve ürünü 1 günde kargo ile bana ulaştırmasından dolayıda ayrıca teşekkurler iyi satışlar saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

WTR600N için satıcı arkadaşın ilgisi yardımı sabırı için teşekkur ediyorum. onun diğer satışlarındada. aynı özveriyi göstereceğinden şüphem yok tamamen profesyonel bir yaklaşımla ürünümü teslim aldım. %100 güvenilirliği ve ürünü 1 günde kargo ile bana ulaştırmasından dolayıda ayrıca teşekkurler iyi satışlar saygılarımla.

Iyi günlerinde kullan hasan hocam.Yardım Her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.