Wow-eu açıldığından beri oynadığım karakterimi satılığa çıkardım.
Burning Legion Level 60 Human Male Paladin 110+ days played var. Sahip olduğu itemlardan bazıları: Setlerin her parçası en iyi enchantlarla donatılmıştır. 8/8 Tier 0 8/8 Tier 1 7/8 Tier 2 (Sette eLdiven eksik ama daha iyisine sahiptir) Silahlar: Lok'amir romathis,Red Dragonscale protector,Herald of Woe Fire,Nature ve Shadow için resistance itemları... Epic Charger (Binek)
300 Engineer (Epic Craft) / 300 Blacksmith
Item ve bilinirlik olarak dört dörtlük bir paladindir.Hep en iyi guildlerde yer almıştır.Item kalitesi olarak şu an itibari ile serverdaki ilk 5 paladin arasında yer alır.Tabi yaklaşık 2 aydır oynamadığım ve oynayamayacağım için karakteri en iyi halindeyken satmaya karar verdim.Karakterin gücünden kesinlikle memnun kalacaksınız.
Ayrıca aynı serverda Level 60 Nightelf Male Warrior'a sahibim . onda da Hem tank olabilmek hem de dps yapabilmek için oldukça iyi itemlar bulunmaktadır.Dilerseniz ana karakter olarak bile oynayabilirsiniz. 3 parça might'a sahiptir. Geri kalan itemları ise kaliteli mavilerden oluşur. Silah olarak Obsidian Edged Blade'e sahiptir.
İki karakter de aynı account üzerindedir.Aşağı yukarı 3000 saat emek harcanmış bu karakterler için tekliflerinizi bekliyorum.
Yakında expansion pack geliyor.Yaz başlarken oyuna serverdaki binlerce kişiden önde başlayın!