Şimdi Ara

Satılık World of Tanks Amerikan hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzey Amerikan sunucusunda bulunan şu an Klan sıralamasında 45. sırada olup Küresel Haritada toprağı olan Alloy Klanından yeni ayrılmış, yani çok rahat iyi bir klana girebileceğiniz, aşağıda tankları görebileceğiniz 15 bin savaş yapmış hesabımı 650TL'den 500TL'ye düşürdüm. Bu ayarda Avrupa server da başka bir hesapla takas olabilir.

Bütün Tier X tanklarımın kalıcı yazlık kamuflajı ve kalıcı Türk bayrakları mevcuttur.

Amerikan Ağacı;

Tier V - M4 Sherman Full. Medium Caliber Tank Gun Rammer takılıdır. (isterseniz devam edersiniz ağaca, ben para kasmak için oynuyorum)
    Tier IX - T54E1 - Full. Enhanced Gun Laying Drive, Medium Spall Liner ve Vertical Stabilizer MK1 takılıdır. Mürettabatın 2'şer özelliği vardır. 108 bin xp bulunmakta T57 Heavy için bir hafta yeterlidir.
    Tier X T110E5- Coated Optics, Enhanced Gun Laying Drive, Large Caliber Tank Gun Rammer takılıdır. Mürettabıtın 3'er özelliği mevcut.
    Tier X T110E3 - Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Binocolor Telescope takılıdır. Mürettabıtın 3'er özelliği mevcut.
    Tier X T110E4 - Binocolor Telescope ve Enhanced Gun Laying Drive takılıdır. Mürettebatın 2'şer özelliği mevcuttur.
    Tier VII M12 - Full. Enhanced Gun Laying Drive ve Medium Caliber Artillary Shell Rammer takılıdır.

Alman Ağacı;

Tier X Jagdpanzer E100 - Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Superheavy Spall Liner takılıdır. Mürettabatın 3'er Özelliği mevcuttur.
    Tier X E50 Ausf. M - açılmış ama alınmamıştır.
    Tier IX E75 - Full. Vertical Stabilizer MK2, Large Caliber Tank Gun Layer ve Enhanced Gun Laying Drive takılıdır. Mürettabatın 3'er özelliği mevcuttur. Tier X E100 için 45 bin xp kalmıştır. bir kaç güne kasılırsa alınabilir.
    Tier IX VK 45.02 P Ausf. B - Full. Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Superheavy Spall Liner takılıdır. mürettabatın 2'şer özelliği mevcuttur. 40 bin xpdedir. bir hafta 10 gün kasılsa Tier X MAUS alınabilir.
    Tier VII Sturer Emil - Enhanced Gun Laying Drive, Large Caliber Tank Gun Layer ve Binocolor Telescope takılıdır.
    Tier VII VK 30.02 D - Full. Üstünde 13756 xp bulunmaktadır. Tekrardan alınıp devam edilebilir.
    Tier V SPG Grille - Full. Üstünde 467 xp bulunmaktadır. Tekrardan alınıp devam edilebilir.

Rus Ağacı;

Tier X IS7 - Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Vertical Stabilizer MK2 takılıdır. Mürettabatın 3'er özelliği mevcuttur.
    Tier IX Object 709 - Full. Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Binocolor Telescope takılıdır. Mürettebatın 2'şer özelliği mevcuttur. 90 bin xp'de olup kasarsanız Tier X Object 268'i bir haftaya açarsınız.
    Tier VIII T-44 - Üstünde 7777 xp mevcut. Tekrardan alınıp ağaca devam edilebilir.

İngiliz Ağacı;

Tier X FV 215 B (183) - Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Binocolor Telescope takılıdır. Mürettebatın 3'er özelliği mevcuttur.
    Tier VIII Caernarvon - Large Caliber Tank Gun Rammer, Enhanced Gun Laying Drive ve Vertical Stabilizer MK2 takılıdır. Mürettabatın 1'er özelliği mevcuttur.
    Tier VI Cromwell - Full. Enhanced gun Laying Drive, Coated Optics, Medium Caliber Tank Gun Rammer takılıdır. 42 bin xp vardır, 2 güne Tier VII Comet alınabilir.

Fransız Ağacı;

Tier IX AMX 50 120 - Heavy Spall Liner, Coated Optics ve Enhanced gun Laying Drive takılıdır. Mürettabatın 2'şer özelliği mevcuttur.
    Tier IX Bat-Chatillon 155 55 - Camouflage Net takılıdır. Mürettabatın hepsi biri hariç Kadındır ve hepsinin 3'er özelliği mevcuttur.
    Tier VII AMX 13 75 - Full. Üzerinde 19911 xp mevcuttur. Tekrardan alınıp ağaca devam edilebilir.

Depoda fazladan 1'er adet Vertical Stabilizer MK1 ve Vertical Stabilizer MK2 bulunmaktadır.
    780 bin Gümüş para 160 altın ve 1500 convert xp mevcuttur. Bunlar değişebilir zira aktif olarak her akşam bu hesapla oynuyorum.
     Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı Satılık World of Tanks Amerikan hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Throne_Mater -- 7 Nisan 2016; 16:55:19 >

• NA ile EU sunucuları çok farklı denk hesap bulabilmen çok zor NA de çoğu şey görevler ile veriliyor Eu da böyle bir sistem yok umarım istediğin şekilde bir hesap ile takas yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Dostum, illa takas zorunluluğu yok. satın almak isteyen olursa benim için daha iyi. İlanda indirim de yaptım 550TL'ye bırakıcam. Ayrıca 30 günlük premium mevcut hesapta.

• Umarım tam istediğin olur satarsın veya takas edersin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel arkadaşlar, yeni fiyatı 500 TL. şu an 28 günlük premium hesabı içinde.
  • 400 TL artık son. alana hayırlı olsun.
  • konu kapanabilir. yurtdışında bir siteden satışı yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.