Bildirim
satılık wireless ADSL modem, kablolu fiyatına.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
birader isinma problemi vardiye gonder arizaya garantisi varsa, hemen wag354g gonderiyorlar bilgine... ben aldim cok cok mukemmel bilgine... _____________________________ -
garantisi mevcut ancak su anda ihtiyacim olmadigi icin sdatiyorum.
ama öyle bisey varsa, degistirip yenisini satayim bari! :))
saolasın.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
evet, yenisi su antensiz olandan ancak cok daha kaliteli, ben wireless olarak kullaniyordum laptop ile hem kesiliyordu belli araliklarla hemde birodadan diger odaya cekmiyordu, suan antensiz olmasina ragmen 5.katta oturuyorum 3.katta rahat internetle haberlesebiliyorum, okadar yani...bilgi. _____________________________ -
Selamlar
Bu WAG54G yi nereden almıştınız ve nerede değiştirdiniz? Ankarada mı? -
Birader sanirim bana sordun;
ben istanbulda bir bilgisayarcidan almistim oraya gonderdim genel distiributore gonderdiler ve degistiriverdiler, ancak ankaradada oveclerde bu isin genel koordinatoru var oraya bir gotur derim cunku direkt yeni modelle degistiriyorlar,
Hatta 10ytl den birde 5db anten aldim (bimel'den) butun apartmanda cekiyor artik..._____________________________ -
Cevap için teşekkürler Ankaradaki Firmanın adını biliyormusunuz? bende değiştireceğim -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler