Şimdi Ara

Satılık Wii Sports Resort Pak (Siyah - PAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     Satılık Wii Sports Resort Pak (Siyah - PAL)

Satılık Wii Sports Resort Pak (Siyah - PAL)+  Satılık Wii Sports Resort Pak (Siyah - PAL)

Wii Sports Resort Pak Siyah kasa PAL cihazım satılıktır. 6-7 ay önce almıştım, çok fazla kullanma fırsatı bulamadığım için satıyorum. kullanma kılavuzları oyunları vs. herşeyi sıfır gibi jelatinlerindedir. SOFTMOD (4.2E) yapılmıştır her türlü oyun içeriğini rahatlıkla flash disk veya hard disk üzerinden çalıştırabilmektedir. Cihazın yanında orjinal 1 adet motion plus controller ve nunchuck daha verilecektir (toplamda 2 adet orjinal controller) + Wii Precision FX Pistol with built-in Nunchuk (farklı oyunlar için kullanabileceğiniz tabanca)

Verilecekler;

- 1 adet Wii Sports Resort Pak Siyah PAL cihaz tüm kutu içeriği (kabloları, adaptör, kullanım kılavuzları vb.)
    - 1 adet wii sports orjinal oyun
    - 1 adet wii sports resort orjinal oyun
    - 2 adet orjinal motion plus controller (silikon koruma kılıfları ile birlikte)
    - 2 adet orjinal nunchuck
    - 1 adet Wii Precision FX Tabanca
    - 1 adet SanDisk 2 GB SD kart (oyun içi save'ler resim, müzik, film vb. diğer şeyler için)
    - İstiyene diğer gerekli hediyeleride verilecektir.

Fiyat olarak 550 TL istiyorum, takas düşünmüyorum. Ankara içi elden diğer illere korgo yoluyla gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 28 Temmuz 2010; 15:44:33 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: süsse

pm

pm cevaplandı.
  • cihazın şuan ki versiyonu nedir?
  • v4.2E dir, softmod yapılmıştır.
  • remote ve nunchuck ı ayrı satarsanız ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evver -- 29 Temmuz 2010; 10:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaraot

remote ve nunchuck ı ayrı satarsanız..

ayrı satmayı düşünmüyorum hocam, teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 29 Temmuz 2010; 20:37:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihaz scalper hocama satışmıştır, hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.