Şimdi Ara

[ Satılık ] Wii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Bi kız arkadaşımın 1 sene önce teknosadan aldığı toplam merakından bi kaç saat oynadığı Wii sports pack çipli ve pal + orjinal nunchuck + controller satılıktır. 4 orjinal oyunda hediyedir
    Konsol tertemizdir çizik vesaire yoktur. Resimlerini koymaya gerek duymadım alet sıfır gibi olduğundan
    Fiyat 500
    İstanbul içine elden verebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant#50 -- 10 Aralık 2009; 2:23:13 >

• fiyat güncellendi
  • Arkadaşım fiyat güncelde biraz pahalı
    http://urun.gittigidiyor.com/NINTENDO-WII-KONSOL-SPOR-PAKET_W0QQidZZ22467523

Bende bir wii arıyorum takaslık xbox360 jasper ile
  • güzel diosun ama ben yanında nunchuck we kontroller de weriorum bunlar 130 lira falan. çip taktırmak ne kadar bilmiyorum ama en az bi 50-60 wardır. yanlış anlama ben ilk defa bişi satıyorum yani fiyat pazarlığa bayaa açık. keşke 2 gün önce söleseydin ben de xbox aldım
  • Anladım ozaman hayırlı satışlar deliyorum xbox360'ın yanında çok iyi olurdu benim için bir wii kısmet bulucaz artık buralardan
  • fiyat düştü arkadaşlar
  • paket içeriğinde 2'şer adet nunchuck ve wii kontroller mi var?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık PS VİTA KUTULU
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant#50

Merhaba arkadaşlar,

Bi kız arkadaşımın 1 sene önce teknosadan aldığı toplam merakından bi kaç saat oynadığı Wii sports pack çipli ve pal + orjinal nunchuck + controller satılıktır. 4 orjinal oyunda hediyedir
    Konsol tertemizdir çizik vesaire yoktur. Resimlerini koymaya gerek duymadım alet sıfır gibi olduğundan
    Fiyat 500
    İstanbul içine elden verebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm attım
  • arkadaslar urun forum disina satilmistir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.