Şimdi Ara

Satılık WD caviar Black 1Tb ve WD scorpie Blue 500 Gb harddiskler+ hediyeli (indirim + ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan sıfır kondisyonunda 1TB WD caviar Black harddiskimi satmak istiyorum.4 ay önce vatandan almıştım ancak smart hatas veriyor diye vatana geri yolladım ve değişimden yeni bir disk verdiler.Diske artık ihtiyacım yok o yüzden satmak istiyorum.Sıfır fiyatı vatanda 409 TL'ye çıkmıştır.Linki aşağıdadır.

http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/wd-wd1002faex-35-1tb-caviar-black-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44252

Ancak bu tarz bir artıştan yararlanmak istemiyorum bundan dolayı harddiskime 175 tl fiyat belirledim.Sıfır hatasız kusursuz bir harddisk için bence çok normal bir fiyat.Kendisine özel faturada 20 ay garantisi vardır.Alan arkadaşa faturası da yollanacaktır.Hatta isminize özel de çıkıyormuş sanırım vatandan bunu da konuşuruz.İstanbul içi elden istanbul dışı kargoyu karşılıklı paylaşarak yollarım.referansı yüksek olanlara önce ürün sonra kargo şeklinde yapabiliriz.

Ayrıca geçen sene notebookuma aldığım ancak yeni bilgisayar topladığımdan ancak 2 ay kullanmışlığım olan WD scorpio blue notebook harddiskimi de satmaktayım.Vatanda şuan sıfırı
    http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/wd-wd3200bpvt-25-320gb-sata-20-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=36545

Sorunsuz en ufak bir problemi olmayan kusursuz bir üründür.Electro world den hemen hemen 11 ay yada 12 ay önce alınmıştır.Faturası garanti belgesiyle birlikte yollanacaktır yani en az 12 ay daha garantilidir.Kargo istanbul içi elden istanbul dışı yarı yarıya paylaşarak yollanır.İstediğim fiyat 110TL
     Satılık WD caviar Black 1Tb ve WD scorpie Blue 500 Gb harddiskler+ hediyeli (indirim + ss'li)

Bunların dışında tertemiz 1 GB ddr3 notebook ram (kingston) ve 2 gb hynix notebook ram satılıktır.Kingstonun fiyatı 30 tl hynixin fiyatı 50 tl dir.Ne yazıkki ramlerde pazarlık söz konusu değildir.Ayrıca iki harddiski alana kingston bende hediyedir.

Saygılar iyi forumlar herkese

Not: ciddi alıcılar isterse notebook harddiski için test sonuçlarını ekleyebilirim.Wd sıfır cihaz olduğundan en ufak bir sorun yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megaege -- 31 Aralık 2011; 22:04:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1tb ayrildi kalanlar guncel

• bir adet p.m.
  • Wd caviar black 175 e indi yılbaşına özel.kullanılmamış tertemiz 20 ay garantili cihaz.kaçıran üzülür pm leri bekliyorum.

• satis guncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.