Şimdi Ara

Satılık Waterbox - kısa süreliğine 240 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Waterbox, maksimum performanstan çok günlük kullanım için dizayn edilmiştir. 14-18 derece arası, terlemesiz ve sessiz olarak çalışır. Normal waterboxlara göre sessiz bir lg 1/4 kompresör ve R134a gazı kullanır. Kasa altına sığacak şekilde kutulanmıştır, boyutu yaklaşık 70X20X25 cmdir. 3 adet 120 mm fan takılabilir, iç yalıtımı iyi durumdadır, çift kondanserlidir.

Sadece kutusunu yaptırmaya kalksanız 200 YTL tutar.

ancak ben tüm waterbox için 265 YTL istiyorum.ELDEN TESLİM, ÇOK YOĞUN OLMAM NEDENİYLE MÜMKÜN DEĞİLDİR, ISRAR ETMEYİNİZ

fiyat bir süreliğine 240 YTL olmuştur, indirim kesinlikle yoktur. çok yoğun olduğumdan dolayı ürünü geri iade ile uğraşamayacağım, o yüzden bu işlerden anlayan bir arkadaş alırsa çok mutlu olurum.

ayrıca isterseniz yanında aynı kompresörden bir tane daha verebilirim, onun için de 50 YTL istiyorum.

buyrun resimler;

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stranger -- 8 Ekim 2008; 15:57:52 >

• kardes merakimdan soruyrum bu ne ise yariyor kasa sogutmayami ilk goruyor ve duyuyorumda tam cozemedim olayi
  • bende biişi anlamadim ..
  • arkadaşlar çok yoğunum, o yüzden google a girip waterbox / waterchiller diye arama yaparsanız geniş kapsamlı bilgi bulacaksınız diyeyim, merakınızı gidereyim.

konu içerisinde teknik açıklama yapmadım uzun uzun, çünkü zaten waterbox nedir diye soran arkadaşların bunu alacaklarını, kullanmak isteyeceklerini düşünmemiştim

iyi günler
  • abi çok merak ediyorum, Allah aşkına, burdan olmazsa bile pm'den bana ne iş yaptığını yazar mısın ? Ben hayatımda senin kadar "çok yoğunum" diyen kimseyi görmedim. yani evine gelip ürünü almak istedim (anakart) , olmaz dedin, doğal olarak merak ediyorum.
  • ben ufak bi açıklama yapayım...

en kısa ve net açıklaması Gaz tabanlı soğutma sistemidir.genellikle yüksek o/c potansiyeli isteyenlere göre bi sistemdir.
  • Buzdolabı motoru var içinde o motor (daha doğrusu kompresör) suyu soğutuyor.Soğutulmuş suyla da sistemi soğutabiliyorsunuz.İşlemci,nb,gpu falan durumuna göre sistemin.Normal su soğutmadan çok daha iyi sonuçlar alınıyor.Suyu istediğiniz bir sıcaklığa mesela 15-20 dereceye ayarlıyorsunuz o sıcaklıklarda oluyor su.Ayara göre tabi mesela 15 ile 20 derece arasında olsun derseniz kompresör 15 dereceye ininceye kadar çalışır sonra durur.Su tekrar 20 dereceye çıkınca da tekrar çalışıp 15 dereceye indirir.Yalıtım yaparsanız ve waterbox da müsaitse eksi derecelere de inersiniz.Kısaca bu işe yarar.

Hocam hayırlı satışlar bu arada.Umarım ilanı kirletmemişizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cupra

abi çok merak ediyorum, Allah aşkına, burdan olmazsa bile pm'den bana ne iş yaptığını yazar mısın ? Ben hayatımda senin kadar "çok yoğunum" diyen kimseyi görmedim. yani evine gelip ürünü almak istedim (anakart) , olmaz dedin, doğal olarak merak ediyorum.

Aynen ürünü geri almakla bile uğraşmayacağını söylemiş.Almaya niyetim var ama şu yoğunluk meselesi bana bu aletin elinde patlamış izlenimi uyandırdığından şimdilik takip ediyorum.yoksa ya kendim yapacağım ya da alacağım 1 yıldır planlamaktayım.Ama anlaşılan o ki yoğunluk mevzusu insanın aklında soru işaretleri bırakıyor...
  • younluktan kompa bende gaz basamadım oc bile yapamadım test alamadım normaldir yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.