Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK => Viewsonic M2 Full HD Led Projeksiyon Satın Al 11 Mayıs 2024 18:49 1 1 SATILIK => Viewsonic M2 Full HD Led Projeksiyon Arkadaşlar herkese merhaba ,Başlıkta da yazdığı gibi elimde M2 Projeksiyon mevcuttur .Satma sebebim , Optoma UHZ50 Lazer projeksiyon almış olmamdır .3yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum ilk sahibiyim .Tamamen sorunsuz kusursuz durumdadır herhangi bir problemi yoktur .Kutusu mevcut değildir . Kendisi , kumandası ve kabloları mevcuttur .Saatine detaylı bakıp yazacağım ama tahminim 2-3bin saat arasındadır .Fiyat olarak : 17.000 TL düşünüyorum . Pazarlık sünnettir .Takas düşünmüyorum .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında ! SATILIK => Philips 5443/70 Latte Kahve Makinesi (Beyaz) + 4 Paket(Kapalı) Tchibo Kahve !