SATILIK TAKASLIK NOKİA 6510 TELEFONUN ÇALIŞMASINDA SORUN YOK KAYITLI ŞEBEKE SÜPER.. GELELİM KUSURLARINA 1. 1 TUŞU BASMIYOR..(ARAMAYI KAPATMA) TUŞ FİLMİ DEĞİŞECEK.. 2. KAPAK ÇİZİK (ORJİNAL DEĞİL) 3. ŞARJ AZ GİDİYOR 1 GÜN (HATTA DAHA FAZLA) 4.ARKA KAPAK TUTMUYOR..(AZ TUTUYO) AMA TELEFONU FAAL OLARAK KULLANIYORUM...2 . HATTIM OLARAK ARAMALARI KAPATMAK İÇİN İSE SEÇİM TUŞUNDAN KAPAT DİYORUM... TAKAS OLUR..SATIŞ FİYATI 20 LİRA ...İŞİNİZİ GÖRÜR EN AZINDAN EHH BUNADA İNDİRİM İSTEMEYİN Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün .......... satıldı satildi satildi
standart calısan halini bugun arkdasa 35 ytl ye aldık adam bitane orjinal olmayan sıfır batarya bile verdi hatırlatmak istedim
quote:Orjinalden alıntı: hadjimurat standart calısan halini bugun arkdasa 35 ytl ye aldık adam bitane orjinal olmayan sıfır batarya bile verdi hatırlatmak istedim 20 LİRAYLA BURDA ADAM KAZIKLAYACAK HALİMİZ YOK..BEDAVAMI İSTİYOSUN...TOVBE TOVBEEE ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün .......... satıldı satildi satildi
ARKADAŞLAR İLAN YORUMA AÇIKTIR FAKAT YOK BİZİM ARKADAŞ ŞUNU ŞUKADARA ALDIK YOK GEÇEN ŞUNU BEDAVA ALDIK YOK ŞURDAN MEZAR KAPATTIK DEMEYİN... HA DEYİN OHA BU TEL SATILIRMI ÇÖP OLMUŞ....BENDE GÜLİYİM GEÇİYİM.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün .......... satıldı satildi satildi