Şimdi Ara

SATILIK VEYA TAKASLIK PS5 DİGİTAL SÜRÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK VEYA TAKASLIK PS5 DİGİTAL SÜRÜM

Merhaba arkadaşlar, Mayıs 2021 tarihinde Vatan Bilgisayardan aldığım konsolumu satmaya karar verdim. Cihaz kutulu, faturalı ve garantisi devam etmektedir. Çok şükür herhangi bir ciddi sorun ile karşılaşmadan kullandım. Dualsense de oldukça temizdir ve herhangi bir sorunu yoktur. Tetik tuşlarının iyi kullanıldığı single oyunlar hariç genellikle tetiklerdeki titreşimi kapatarak oynadım ve analoglarında da analog koruyucu kullandım. Herhangi bir aşınma veya sorunu yoktur. Cihazı satıp Xbox a geçmeyi düşünüyorum, o yüzden satılığa koyuyorum. Takas olarak sadece [b]Xbox Series X[/b] ile takas düşünüyorum. Diğer türlü takas tekliflerini düşünmüyorum. Herhangi bir sorunuz olursa özel mesaj atabilirsiniz, müsait olduğum en kısa sürede dönüş yaparım. Bu arada güven konusunda sıkıntınız olmasın forum üzerinden yaptığım satışlardan referanslarım mevcuttur, profilime girip inceleyebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• +Referans

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar konsol dh forum üzerinden tanıştığımız bir üyeye satılmıştır. Konsolu kendisine teslim etttim. Soran arkadaşlara bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. Teşekkür ederim.

• Hayırlı uğurlu olsun istanbulda teslim olsa ben almıştım : )

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sağ olun. Nasip kısmet, İnşallah kısa zamanda uygun fiyatlı olarak gönlünüze göre konsol bulursunuz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    SATILIK TAKASLIK PS4 PRO
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.