Şimdi Ara

Satılık veya Takaslık PS4 CUH-1004A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün killzone paketlli oyun hariç full içereklidir(fatura dahil) teknosadan alınma sony eurasia garantilidir. 13/05/2006 kadar devam ediyor garantisi.

Üründe disk atma oynarken oyun disk cıkarma sıkıntısı vardı 5 ay önce sıfırı ile garantiden değiştirilmiştir bir sıkıntısı yok hatta masanın üzerinde süs gibi durmakta sadece psn plus oyun hediyelerini kütaphaneye ekliyorum sonra kapıyorum ps4ü (yani 5 aylık ps4)

Ürünü kullanmadıgımdan dolayı satıyorum takas olarak laptop düşünüyorum

PSN plus dan alınma bi ton oyun var hesabın içinde indirilince oynayabilirsiniz +A oyun olarak Metalgear solid var , ama cok eglenceli plus oyunları var alıcı olana kütaphenin dökümanı gönderirim

Psn store sagolsun bana sormadan yenilediği için 9 ay yada 10 ay filan psn plus üyeliğim mevcut(Ps store Türkiye storesi belirtiyim)

Ürün çok temiz izmirde olan gelsin görsün açsın oynasın baksın hatta abi neden aldın süs içinmi dursun diye mi yazık değilmi sorularını tartışıp cafemde çay yudumlayabiliriz.

Fiyat olarak: 1250 TL düşünüyorum fiyat araştırması yapmadım + psn plus içi oyunları üyeliği (üründe sadece destiny, diablo, gta 5 oynanmıştır süresi uzun olarak toplasak max. 1 hafta kadar açık kalma süresi vardır.)

Laptop öncelikli takas düşünüyorum ve önceliğim izmir içidir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 25 Ekim 2015; 15:23:47 >

• tARAFIMDAN ÇARŞAMBA GÜNÜ ALINACAKTIR ARKADAŞ MUHTESEM BİR İNSAN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Fate

tARAFIMDAN ÇARŞAMBA GÜNÜ ALINACAKTIR ARKADAŞ MUHTESEM BİR İNSAN :)

Valla galiba istemeden ps5 sattım arkadaşa hemde en silences versiyonundan o senin güzeliğin kardeşim hayırlısı olsun şimdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.