MERHABA ARKADAŞLAR öncelikle büyük bir hevesle aldıgım ancak hemen sıkılıp hiç oynamadıgım ps2 i satmak istiyorum DMS4 pro chipli(dandirik çiplerle karıştırıldamsın)+fullkutu muşambası bile duruyor oderece temiz+15oyun+1orjinal oyun+1memory kart+ 1orjin sony kol slim modeldir istanbulda oturuyorum fiyat 350YTL(son fiyat) gereksiz yorumlar yapmıyalım piyasada chipin fiyatlarını araştırın ve görün kalitesini dikkat görünce inancaksaınıs sıfır almışım diceksiniz takas ise laptop ile olabilir(üstüne tabiki para)veya masa üstü bilgisayarla ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün F4 19 Mayıs Maçları için 2 Adet Bilet Satılık Satılık GTA 5 (REFERANS İLANIDIR) Satılık FIFA 16 (Türkçe)
quote:Orjinalden alıntı: kaanblack http://forum.donanimhaber.com/m_5756074/tm.htm O 5 milyonluk farka HePeR 15oyun+1orjinal oyun+1memory kart veriyor hocam,öncelikle yüksek dediğin fiyattaki ilanı dikkatli okumanı tavsiye ederim!!!
quote:Orjinalden alıntı: kaanblack birisi sıfır birisi 2. el Birisinde 15oyun+1orjinal oyun+1memory kart var öbüründe yok!
15 oyun = 400*15 6 milyon çipli ps2 kullanacaklar için orjinalin değeri yok memory card ise 25 ytl değmez yani, neye kasıyorsun anlamıyorum maddog