Şimdi Ara

Satılık veya Takaslık HIS 4850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Hıs 4850 olan ekran kartımı Satmak veya 9800GTX(ARTI) ile takas etmek istiyorum.Ekran kartımı Vatanbilgisayardan 04.08.2008 de almıştım . FATURASI __ KUTUSU___ ilk aldığım gibi herşeyi içindedir arkadşlar Sadece antalyadan elden takas etme taraftarıyım Eğer satın almak isteyen olursada Gittigidiyordan satış yapabilirim.Şöle Söliyim normalde paraya ihtiyacım yok . Ama satılırsada üstüne para koyup 0 olarak GTX280 alıcam yada takas ile 9800 GTX(ARTI) Modeli ile takas yapıcam Şuanda istanbulda bulunmakdayım aptallık edip ekran kartını yanıma almadım Onun için Takas işlemi sadece antalyadan elden olabilir iyi geceler diler Güzel geceler dilerim SAÇMA teklifler Direk moderatöre şikayet edilicektir ....

250 TLdir Fiyatı pardon uykusuzumda unutmuşum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 6 Şubat 2009; 4:12:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satılık ise fiyatı nedir?
  • sattığın kart almak istediğin karttan her türlü daha iyi bir kart ama sen bilirsin tabi :)
  • Hayırlı satışlar, güzel kart.
  • Farkındayım arkadaşlar ama artık değişiklik olsun sıkıldım

• pm cevaplarmısın
  • arkadaşım sorduğun soruya bakarmsın ya PM den cidden insan cileden çıkar hiç oradaki yazıyı okumadan resmen soru soruyorsun garanti nerde oldğnu yazıyor orda böle yazıları okumadan hazır ' a soru konduranlardan hiç hoşlanmam kusra bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.