Şimdi Ara

Satılık veya alınacak HİS HD4850 ---satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılık HİS HD4850
     Satılık veya alınacak HİS HD4850 ---satıldı

resimdeki karttır.

Tertemiz ve sorunsuzdur. OC yüzü görmemiştir.

512 mb ddr3 256 bit
    linki:http://www.hisdigital.com/un/product2-385.shtml

fiyat 85 TL'dir ve en ufak pazarlık
    kargo komisyon vs yoktur.

sadece kart

Satılmıyorsa aynı karttan varsa 85 TL'ye alırım. Crossfire yaparım.

İletişim PM'den lütfen.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunERdem -- 14 Ağustos 2012; 19:19:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• haha çok güzel ilan olmuş forumdaki kazıkçılara kapak olsun bu ilan 500 liraya gtx 480 satanlarda açsın yiyosa böyle ilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda kazıkçılar var doğrudur....ama bu fiyatta öyle göründüğü gibi çok düşük değildir, bu şahsi görüşüm. his 4850 icq kutulu ve kutu içerikli 100 tl ye satıldığı düşünülür ise kutu içeriğinin 15-25 tl tutacağı görülür, bazı arkadaşların kutulu ama biraz yüksek gibi gelen fiyatı kutu ve içeriği ile daha düşük fiyatlı olanlar ile dengelenir. Bu her zaman gerçekleşmez tabiiki ama yinede çıplak sadece kart almak isteyenler için cazip fiyatı vardır....

başka bir ilandada 2x2 gb ddr2 ram satışı var arkadaşın, ekran kartı ve ramleri almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.........yazdığı şeyleri baz alınca teklif vermeye çekiniyor insan........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

haha çok güzel ilan olmuş forumdaki kazıkçılara kapak olsun bu ilan 500 liraya gtx 480 satanlarda açsın yiyosa böyle ilan

500 Liraya GTX 480 pahalı evet, ama bu fiyat da normal bir fiyat hani abartmayalım. 4850 için 85 Lira normal

İyi Satışlar
  • quote:

bedribeygin Tarih 10 Ağustos 2012; 7:14:21

forumda kazıkçılar var doğrudur....ama bu fiyatta öyle göründüğü gibi çok düşük değildir, bu şahsi görüşüm. his 4850 icq kutulu ve kutu içerikli 100 tl ye satıldığı düşünülür ise kutu içeriğinin 15-25 tl tutacağı görülür, bazı arkadaşların kutulu ama biraz yüksek gibi gelen fiyatı kutu ve içeriği ile daha düşük fiyatlı olanlar ile dengelenir. Bu her zaman gerçekleşmez tabiiki ama yinede çıplak sadece kart almak isteyenler için cazip fiyatı vardır....

başka bir ilandada 2x2 gb ddr2 ram satışı var arkadaşın, ekran kartı ve ramleri almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.........yazdığı şeyleri baz alınca teklif vermeye çekiniyor insan........

fiyatı verirken normal fiyatını bulmaya çalıştım. o fiyat da satıcıyken satmaya, alıcıyken almaya razı olabileceğim fiyattır. gerçekten satılmasaydı ikinci kartı alıp. crossfire yapacaktım.

ha tabii ben böyle düşünürken alıcı olan bu şekilde düşünmüyor tabii. fiyatı aşağı çekmek için pazarlığa giriyor. aslında girsin tabii sıkıntı yok düşmem fiyatta nasıl olsa ama zaman kaybı. pm'lere bak, ilginç ifadelerle muhatab ol vs vs.... lafım meclisten dışarı "heyy dostum 85 etmez o kart 60 lira veririm helalinden" falan gibi bir PM ve tavırla karşılaşınca boşu boşuna gıcık oluyorum. ne lüzum var. meşgul bir insanım.

göz var nizam var ben de takdir edebiliyorum kartın fiyatını. teklif vermeye gerek kalmasın diye ilanı o şekilde hazırlıyorum zaten. uslup kaba gibi duruyorsa affola. kaba davranmak gibi bir niyetim yoktur. teklif vermek yerine almak istiyorum gibi bir ifade yeterli. sadece verdiğim fiyata razı arkadaşları elemek için başka şansım yok. fiyata razı olmayan arkadaşlara da lafım yok tabii. o zaman onlarla iletişime geçmeme de gerek yok.

RAM ilanıma da teklif vermekten çekindiğinizi örnek vermişsiniz. 4 gb ddr2 RAM'e 80 tl değer biçmişim. alıcı için büyük bir fırsat yaratmak gibi bir derdim de yok kendimi zarara da uğratmak istemem. o ramleri daha düşük fiyattan versem, alamam çünkü o fiyata forumdan. aynı malı aynı paraya bulabiliyorsam dengeli, beni zarara uğratmayacak fiyat odur. o fiyattan aşağı kolay kolay düşmem.

yüksek fiyata satış yapanlara lafım yok. her şey bol. kart da satıcı da. fiyat yüksekse almamak lazım. bu kadar basittir. isteyen istediği fiyata satış yapsın. gerek yok eleştirmeye. yeri gelir ben de yazarım yüksek fiyat pazarlığa hevesli bir kesime hitab ediyorsam. çok yaşadım. malın fiyatı belli düşük tutuyorum fiyatı alan yok, fiyatı yükseltip pazarlıkla aynı fiyata satıyorum satılıveriyor. pazarlık yapanda uygun fiyata alışveriş yapıyorum gibi bir algı olduğundan fiyatlar yüksek kalıyor biraz bence.

ilan yoruma kapalıydı ama yorum yapan arkadaşlara gene de bir cevap yazmak istedim. iyi forumlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm için pardon, sattığını görmemişim hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.