Baştan belirteyim; bu kalitedeki bir ürünü daha ucuza bulabilmeniz imkansızdır
1) PD-F958 model 100+1 CD kapasiteli Pioneer CDP. Müzik kutusu için alınmış ancak kullanmak kısmet olmamıştır. Piyasadan araştırırsanız tanesinin 800-850 YTL civarında olduğunu göreceksiniz. Ben 450 YTL ye satıyorum. Dolayısıyla verdiğim fiyat oldukça caziptir. Ürün hakkında detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.
Bu cihaz evinizdeki harhangi bir anfi ile bütünleşik olarak kullanılabiliyor. Yani cd player, deck tape gibi. Kulaklık girişide mecvut. Bunun yanısıra optik bağlantı, interface bağlantı ve sisteminize bağlayacağınız diğer cd player cihazları ile uyum sağlaması açısından 2 bağlantı türü daha var. Ayrıca cd changerler arasında en fazla tutulan model budur. Zira Müzik makinalarında bu cihazın kullanılıyor olması bunu kanıtlar. Çünkü müzik makinaları en uzun süre dayanabilecek cihazlarla donatılırlar.
2) Sony CDP-CX55 50+1 CD Jukebox ( Skystar 2 ve Webcam vs ile takas mümkün ) 50'lik CDChanger olup daha önceki müzik makinalarında kullanılan Pioneer PDF-958 gibi kullanışlı bir modeldir. Çalışmasında ve cd okumasında herhangi bir kusuru yoktur. Sadece ürün üzerinde ufak tefek çizikler nedeniyle görsellik açısından bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Ancak bu da bakım ile giderilebilir. Cihazı 150 ytl ye satmayı düşünüyorum ya da işime yarayacak bazı parçalarla da (cep telefonu, pc parçaları, ekolayzer, kolon sistemleri vs) takas edebilirim.
Tekliflerinizi pm vasıtasıyla yaparsanız hızlı cevaplandırırım
Cihazlarla birlikte 20 kadar Orjinal CD de hediyemdir.
Değişik takas tekliflerine de açığım (cep telefonu, pc parçaları, kolon sistemleri vs) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.