Thermaltake BigWater 745 çok temiz durumdadır. Kuzey köprüsü bloğu ve eskiden x1950 Pro nun üzerine taktığım Ekran kartı bloğunu da vericem .) Ayrıca hortumları da 1 ay önce taktım ve uzun kesim yapıldığından alan kişi rahatlıkla kullanabilir .)
Ürün çok temiz durumdadır .) Resim görmek isteyen DH dükkanımdaki sistem ilanımdan bakabilir. Fiyat: 250 TL en dip fiyattan veriyorum.
Zalman Gs 1000 FULL TOWER Kasa KIZ GİBİ + 3 tane 12 cm LEDLİ fan + 2 adet Dvd Rw Samsung ve Lg marka sadece format atma amacıyla kullanıldı .) ve AKASA Fan kontrol sistemi Hepsi için istediğim fiyat 500 TL =) Boş kasa fiyatına satıyorum!
Tagan Force 2 800 W SLI ve CF PSU Garantisi 1 ay falan kaldı sanırım =) Dünyanın en sessiz ve performanslı PSU su olduğu söyleniyor ve söylentilerin hakkını veriyor :=) Daha önce 3 sene kadar, 530 luk tagan kullanmıştım beni 1 kez yarı yolda brakmadı.. Fiyat:250 TL
ALINIKLAR : 5870 EKRAN KARTLARI , 890 FX ANAKART , X4 965 BE , X6 1090 , X-Fİ TİTANYUM FATALİTY PRO YADA CHAMPİON SES KARTI , CORSAİR 4 YADA 6 GB RAM 1600MHZ DOMİNATÖRSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.