Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] VAXEE OUTSET AX White Glossy Satın Al 2 Mayıs 2022 02:55 1 1 [SATILIK] VAXEE OUTSET AX White Glossy Merhabalar, profesyonel CS:GO oyuncusuyum, tekrardan Logitech Superlight alma karari verdigim icin asagida gordugunuz mouse satiliktir. 18 Ocak'ta siparis vermistim, yaklasik Subat basi gibi elime ulasmisti. O tarihten bu yana ara ara kullandigim bir mousedir. (Superlight'im vardi ve ikisi arasinda gidip geliyordum, en sonunda Superlight'i sattim, pismanim tekrar alacagim.)Mouse'de herhangi bir sikinti yoktur, e-faturasi, garantisi her seyi vardir. Superlight ile takas etmek isteyen olursa ustune eder farki kadarini ekleyip takas yapabilirim.https://www.hltv.org/player/20974/duggyversusIcinizde bir guven sikintisi vesaire olusmasin diye HLTV'deki sayfami biraktim, satin almak isteyen iletisime gecerse sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [TAKASLIK] ASRock RX 6600XT 8GB Challenger D OC -- 3060 veya 3060Ti ariyorum!!