Evimde 4 cins kus besliyorum su an. Ve arkadasimin pet shop dukkani var. Bu kusun piyasasi 70 ila 90 arasindadir belirtmek isterim. Ayrica resimden gordugum kadariyla bakimlilar. Hayirli satislar. Bide kafesiniz uygun degil cennetlere.
Yorumun için teşekkürler.. Arkadaşlara kalsa kuşların piyasalarını 40-50 yapıcaklar.. Eminönünde satılan kuşlar hastalıklı mı sakat mı ne olduğu belli olmayan kuşlar ordan oraya savruluyor hayvancağızlar yazık ticaret için hayvanların düştüğü durum bu malesef..
Oncelikle hayirli forumlar kizmaca darilmaca yok bu isin ticaretinin yapildigindqn eminonunde satilan kuslarin hasta oldugundan fiyatlarin beyaz gagaya gore degistiginden ve bakacak kisinin ticaretini yapmayan kisi olmasi gerektiginden bahsetmisiniz ... Maalesef buyuk bi tezat icindesiniz kuslari satip ticaretini yapan ve herkese fiyatla ilgili yorum yapan sizsiniz, petshopcudan fiyat alan sizsiniz, arkadaslarin belirrtiigi gibi kafes uygun olmamasina ragmen besleyen sizsiniz, beyaz gaga ile kirmizi gaga karsilastirmasi yapip satis stratejisi yapanda sizsiniz ... Kendi adima alici olarak yada forum uyesi olarak dikkatimi ceken hususlqri belirttim darisi basiniza hayirli forumlar..
bizim burda dev gibi bir kafes var adam 45 lira dedi alcam onu da cennet almayı düşünüyomda şöyle 35-40 civarı olsa olur istanbulda ama
Ya arkadaşlar ben evliyim 1 kızım var oğlumda yolda gelicek inşallah.
Kuş almak istiyorum eşimide razı ettim :)
Önce Gri jaka kırmızı kuyruk var onlardan almak istiyordum. Biraz araştırdım ömrü, kelime hazinesi, tipi. vb falan hoşuma gitmişti ama fiyatları çok pahalı.
Bana ne önerirsiniz? Nasıl bir kuş yada papağan alayım?
Hulusi kardeş cok dikkatli ol bak bi kızın varmış diğeride yolda diyosun hasta kuş filan alıpta eve hastalık getirme...SAKIN HAAAA
@ha_kanka
O derece tehlikeli yani. Ben hasta deyince kuş kendi olur falan diye düşünmüştüm. Ev halkına zarar olmayacağını sanıyordum. Söylediğiniz ve uyradığınız için teşekkürler..
Ankara'da nerden alabilirim güvenli satıcı?
üstad duruyormu kuşların ?
batuhan kardeşim benim bir kızım var 5 yaşında haftalardır bu kuşlardan istiyor açıkçası birtane cennet birde kafes işimi görür fakat senin kuşların hoşuma gitti ciddi alıcıyım bana dönersen sevinirim
bende cennet papağanlardan birini istiyorum iletişim kurabilirmiyiz çok iyi bakıcağıma emin olun..
arkadaşım kşlarınla ilgileniyorum halen satılık ise haber verirsen sevinirim
Beyaz gaga sevda papağanı , kırmızı gaga cennet papağanı arkadaşlar. Aynı türler fakat bunların birbiriyle çiftleştirilmeleri önerilmiyor. Kuş alacaksanız petshoplardan ziyade evde besleyenlerden almanız daha mantıklı. Bu kuşlarında fiyatı uygun.
Çiftine 100 tl olmazmı ciddi alıcıyım.
kardeş bunların altından jako papağan çıkıyomuş doğrumu
Kardeş kırmızı gagalı cennet papağanının cinsi nedir ve ben kocaeli gebzede oturuyorum gönderme yapabiliyormusun.