Şimdi Ara

SATILIK ÜST SEVİYE BİLGİSAYAR PARÇALARI UYGUN FİYATLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK ÜST SEVİYE BİLGİSAYAR PARÇALARI UYGUN FİYATLAR
    Başlıktada belirttiğim üzere sistemimi bozmam nedeni ile parçaları tek tek satışa çıkarıyorum liste şöyledir.

işlemci:i7 6700k vatan faturalıdır 19 ay garantisi mevcuttu hiçbir zorlama yoktur işlemcide FİYAT:900TL

ekran kartı:msi gtx 1060 bu kartında hiçbir sorunu olmamakla beraber cw veya ısınma sorunuda kesinlikle yoktur kutu fatura tamdır 19 ay aynı şekilde işlemci gibi garantisi vardır FİYAT:950TL

şimdilik bu parçaları satışa çıkarıyorum istek olursa anakart boş kasa psu gibi parçalarıda satabilirim şimdiden alıcısına hayırlı uğurlu olsun.

NOT:sitede yeni olabilirim o yüzden elden alışveriş veya tanıdık illerden aracılar ile elden satışı daha uygun görüyorum get açmıyorum fotoğraflar temsilidir.
    SATILIK ÜST SEVİYE BİLGİSAYAR PARÇALARI UYGUN FİYATLARSATILIK ÜST SEVİYE BİLGİSAYAR PARÇALARI UYGUN FİYATLAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Artvin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kendisi forumdaki meşhur dolandırıcıdır, muhatap olmayınız. ayrıntılar için imzama bakınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.