Şimdi Ara

Satılık Ucuz Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Ucuz Ekran Kartı
    Asus GT 630 2 GB

Öncelikle bütçesi düşük olan arkadaşlar için uzun zamandır kutusunda bekleyen ekran kartımı bir işe yarasın diyerek satışa çıkarıyorum.
    Çok fazla beklentisi olmayan günlük işlerini halletmek isteyen LoL, Cs:go oynarım diyen, yeni çıkan oyunları oynamasam da olur diyen, çok bütçesi olmayan arkadaşlar bu kartı düşünebilir
    online oyunlarda yeterli performans veriyor.

League of Legends orta ayarlarda 60 fps rahatlıkla alabilirsiniz.
    cs:go oyununda ise düşük ayarlarda 35-50 fps alabilirsiniz.
    isterseniz daha sonra ekran kartının testini yapıp görüntülerini paylaşabilirim

HDMI, VGA, DVI girişleri bulunuyor, eksta güç baglantısı gerektirmiyor tak çalıştır özellikte.
    herhangi bir arızası bulunmamakta, ürünün fotografını ilgilenen olursa çekip paylaşabilirim. şimdilik görselini paylaşıyorum
    Satılık Ucuz Ekran Kartı
    27.02.2014 tarihinde hepsiburada'dan aldım
    ankara içine elden teslim tercih edilir. kargo tercih etmem kargo parası verdiginize değmez çünkü astarı yüzünden pahalıya gelir.

ürünün tam adı '' Asus Nvidia GeForce GT 630 2GB 128Bit DDR3 (DX11.1) PCI-E 2.0 Ekran Kartı (GT630-2GD3-V2)''
    üretici sayfası https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/GT6302GD3/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.