Şimdi Ara

satılık turtle beach stealth 400p kablosuz ps4 kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    şubat ayının sonlarına doğru almıştım. kulaklığa gözüm gibi baktım. kullanmadığım zamanlarda kendi kutusuna koyup bıraktım, ne bir çiziği ne bir sorunu var kulaklığın. zaten bilindiği gibi Turtle Beach firması Playstation 4 için en iyi kulaklıkları üretir. Mikrofon ve ses kalitesi çok iyidir. Basları doyurucudur. turtle beach zaten ses konusunda profesyonel bir firma.
    kulaklık kablosuz çalışır. bataryası 15 saate kadar dayanır. mikrofonu takılıp çıkarılabilir. mikrofon on/off mute tuşu bulunur. 3.5mm bağlantı kablosu ile ps4 koluna bağlayarak mükemmel bir şekildede kullanılabilir. 3.5mm jakı telefonunuza takıp telefonunuzdan müzik açıp aynı zamanda oyun oynayabilirsiniz. hem müzik sesi, hem oyun sesi gelir. oyun oynarken gelen aramada kulaklık ile konuşabilirsiniz. kulaklıkta oyun sesi ve chat sesini ayrı ayarlayabilirsiniz, benim çok işime yaradı bu özellik. ayrıca kulaklığın eq preset modları var, bunlar; bass boost, bass+treble boost, vocal boost, natural sound. şahsen ben bass boost ta bf4 oynuyorken patlamalar silah sesleri vs. insanı coşturuyor. ps4 e alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biri.

http://forum.donanimhaber.com/m_100482807/tm.htm Bu linkte arkadaş turtle beach 500'ü incelemiş. 500 ve 400 ün farkı 500 ün surround, 400 ün stereo olması. özellik olarak başka bir farkı yok. şahsen ben bilgisayarımda plantronics gamecom 780 7.1 kulaklık kullaniyorum. ses kalitesi olarak 400p yi tercih ederim.

arkadaşın konusundan kopyaladığım stealth 400 ün özellikleri:
    * 50 mm güçlü neomidyum hoparlörler
    * kulak üstü kaplama
    * Tak-çıkar mikrofon (süngersiz)
    * Selefi Px4 e oranla %30 daha hafif ve %50 daha fazla pil ömrü
    * Dış kaplama sert plastik
    * 15 saat pil ömrü
    * oyun sesini ve chat sesini ayrı ayarlama.
    * Frekans aralığı : 20Hz - 20kHz
    * Pil : Lithium Polymer şarj edilebilir (mah değeri belli değil)
    * Otomatik Ses kapama özelliği , çekmeyecek kadar uzak noktada , cızırtı önlemek için.
    * modlar : Bass Boost, Treble Boost, Bass & Treble Boost, Vocal Boost,Natural
    * Otomatik Kapanma Özelliği, 10 dk kullanılmadığında kendini kapatma.
    * Mikrofon on/off tuşu (kulaklık üzerinde)
    * Sesli asistan, her mod değişimi veya açma kapama, mikrofon açma kapama gibi işlemleri robotik bir kadın seslendiriyor.

kutu içeriği tam olarak yollayacağım, faturası, kitapçığı vs. eksiksiz. kargo alıcınındır.

fiyat: 210 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 14 Eylül 2015; 23:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim ürünün sıfır fiyatı 240 tl zaten, sizcede fiyatınız yüksek değil mi ikinci el için ?

Yani şuan amazon.com da kargo dahil 82.14 dolar ( şuanki kur ile 239 tl yapıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 28 Ağustos 2015; 12:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

kardeşim ürünün sıfır fiyatı 240 tl zaten, sizcede fiyatınız yüksek değil mi ikinci el için ?

Yani şuan amazon.com da kargo dahil 82.14 dolar ( şuanki kur ile 239 tl yapıyor)

amazon.com da indirim olduğu için öyle gözüküyor şuan. normalde fiyatı 100$, 290tl+kargo fiyatina denk geliyor. fikriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.