- 2016 Kasim'da Amazon.co.uk'dan alinmistir. - Yanlis test etmediysem bataryasi hala 10+ saat civarindadir. - Kulaklik padlerinin oldugu deri kisimda soyulmalar vardir. Iki kulak icin de %50'si kadar diyebilirim. - Herhangi bir kirik ya da catlama soz konusu degildir. - Tum fonksiyonlari calisiyordur. - Kutusu kayiptir. Kutusu ile birlikte kaybolan uc kablosu var. *Bunlardan biri 'digital optical cable'. Yanlis bilmiyorsam PS4'te bu kablo araciligiyla 7.1 ses destegi aliyor kulaklik. Internetten aratip baska bir markaninkini alsaniz da olur diye biliyorum. *Digeri sarj kablosu. Bildiginiz USB to USB B tip. Bende cok oldugu icin kutusundan cikarmamistim. Kutusunun kaybolmasi ile birlikte gitti kendisi. Ancak bunun icin size ayni tipte bir USB kablosu yaninda verecegim, hemde Nokia'nin *Hic kullanmadigim icin kutusu ile kaybolan diger kablo 3.5mm kablosu. Bu sekilde kablolu baglayabiliyordunuz cihazlara ayni zamanda. Benim ihtiyacim olmadigi icin cikarmamistim hic kutusundan.
- Sonuc olarak size kulakligin kendisi, USB adaptorunu ve cikarilabilir mikrofonunu verecegim sadece. Bundan dolayi da fiyati uygun tutmaya calistim fazlasiyla. - Kutusu olmadigindan dolayi sadece Istanbul'da satis yapmayi dusunuyorum. Kargoya verebilecegim bir kutusu yok, keza kargoda zarar gormesini de istemem kulakligin. - Istanbul icin Altunizade metrobus duragindan verebilirim suanlik. Hem urunu de test etmis olursunuz. - Fiyati ₺200'dir. - Iyi forumlar