Son Kullanma Tarihi : 30.12.2011 23:59:59'e kadar olan 20 liralık alt limitsiz trendyol çekleri mevcuttur. adet fiyatı:10 lira, 5 adet fiyatı 40 liradır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
merhaba bunların kullanım şekli nasıl acaba.bir alışveerişte bir adet mi kullana biliyoruz. toplamda 100tl lik bir ürünü sizin çekinizle 40tl ye mi almış olacağız saygılar
Aynı anda sadece 3 çek kullana biliyorsun bildiğim kadarıyla.
Hayırlı satışlar
çekler ayrı ayrı hesaplarda 20 lira olarak bulunmaktadır.kullanım şekli ise alt-üst limitsizdir.örneğin ben 19.90 lık bir ürünü sadece kargo parası ödeyerek sipariş geçtim 4.95 tl ye.aynı şekilde 100 liralık(+5 kargo) bir ürünü de 85 lira ödeyerek alabilirsiniz.yani 5 ayrı alışverişte kullanabileceğiniz 20 şer liralık çeklerdir.
Sadece 3 çek kullanıla bilir, 60TL + 5TL Kargo yapıyor galiba
quote:
Orijinalden alıntı: spayk07
Sadece 3 çek kullanıla bilir, 60TL + 5TL Kargo yapıyor galiba
normalde 3 çek birleştirilerek kullanılabiliyor fakat benim hediye çeklerim 5 farklı e mail adresinde ve ayrı ayrı olarak 20 şer lira olarak kullanılıyor.3 çekin birleşmesi ise genelde 3 arkadaşınızı davet ederseniz ve davet edilen kişi alışveriş yaparsa 10 lira*3 geliyor bunları birleştirebiliyorsunuz.