Şimdi Ara

Satılık Trendyol Hediye Çekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Kullanma Tarihi : 30.12.2011 23:59:59'e kadar olan 20 liralık alt limitsiz trendyol çekleri mevcuttur.
    adet fiyatı:10 lira,
    5 adet fiyatı 40 liradır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• merhaba bunların kullanım şekli nasıl acaba.bir alışveerişte bir adet mi kullana biliyoruz.
    toplamda 100tl lik bir ürünü sizin çekinizle 40tl ye mi almış olacağız saygılar
  • Aynı anda sadece 3 çek kullana biliyorsun bildiğim kadarıyla.

Hayırlı satışlar
  • çekler ayrı ayrı hesaplarda 20 lira olarak bulunmaktadır.kullanım şekli ise alt-üst limitsizdir.örneğin ben 19.90 lık bir ürünü sadece kargo parası ödeyerek sipariş geçtim 4.95 tl ye.aynı şekilde 100 liralık(+5 kargo) bir ürünü de 85 lira ödeyerek alabilirsiniz.yani 5 ayrı alışverişte kullanabileceğiniz 20 şer liralık çeklerdir.
  • Sadece 3 çek kullanıla bilir, 60TL + 5TL Kargo yapıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Sadece 3 çek kullanıla bilir, 60TL + 5TL Kargo yapıyor galiba

normalde 3 çek birleştirilerek kullanılabiliyor fakat benim hediye çeklerim 5 farklı e mail adresinde ve ayrı ayrı olarak 20 şer lira olarak kullanılıyor.3 çekin birleşmesi ise genelde 3 arkadaşınızı davet ederseniz ve davet edilen kişi alışveriş yaparsa 10 lira*3 geliyor bunları birleştirebiliyorsunuz.
  • 20+10=30 liralık tek alışverişte kullanılabilecek çekleri 15 liraya satıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MİGROS ÇEKLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Satılık BEYMEN Hediye Çeki
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

20+10=30 liralık tek alışverişte kullanılabilecek çekleri 15 liraya satıyorum.

Anladım arkadaşım, Bende de 10TL 4 tane var bekliyor :)

Hayırlı satışlar
  • tek siparişte kullanabileceğiniz 10-20-30-40-50 liralık çekler elimde mevcuttur.çek değerinin yarı fiyatına satılıktır.
  • quote:

tek siparişte kullanabileceğiniz 10-20-30-40-50 liralık çekler elimde mevcuttur.çek değerinin yarı fiyatına satılıktır.

HAY maşallahh 50lik nerden çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

tek siparişte kullanabileceğiniz 10-20-30-40-50 liralık çekler elimde mevcuttur.çek değerinin yarı fiyatına satılıktır.

HAY maşallahh 50lik nerden çıktı

2 tane 20 lik hesaba tanımlı birde 10 luk cola koduyla 50 liralık oluyor :)

• pm
  • elimde tek siparişte kullanılabilen max 30 liralık çek kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.