Şimdi Ara

SATILIK TR GARANTİLİ IPHONE 4S 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 Aralık 2011'de Altunizade Capitol'deki büyük Turkcell bayisinden aldığım 32GB siyah renkli iPhone 4S telefonumu yeni bir telefon alacağımdan dolayı satıyorum. Tahmin edebileceğiniz üzere daha 13 ay garantisi bulunmaktadır. Kutusu, orjinal kulaklığı ve şarj adaptörü ile faturası duruyor. Telefon ilk alındığı gün ön ve arka yüzlerine şeffaf koruyucu film yapıştırılmış olup kenarında siyah bumper ile kullanılmıştır. Kozmetik olarak çok iyi durumdadır. Hiç jailbreak vs yapılmamıştır. Şu anda son işletim sistemi olan iOS 6.01 kuruludur. Herhangi bir ürünle takas veya pazarlık düşünmüyorum. Ürün için düşündüğüm fiyat 1350 TL'dir. Ürünün resimleri aşağıdadır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 19 Kasım 2012; 1:40:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırı kaça bunun :))
  • 1600 lira sesli güldüm ya la
  • o 1650 idi arkadaş 1600 yapmış :(
  • Ürünü almayacak olanlar, lütfen gereksiz mesajlarınızı kendinize saklayın. Evet fiyatı 1400 TL'ye indirdim. Sıfırı 2150-2200 TL civarında. Dileyen gider sıfırını alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 16 Kasım 2012; 0:47:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan Baseski

Ürünü almayacak olanlar, lütfen gereksiz mesajlarınızı kendinize saklayın. Evet fiyatı 1400 TL'ye indirdim. Sıfırı 2150-2200 TL civarında. Dileyen gider sıfırını alır.

düzeltme: hocam cihazın sıfırı 2150-2200 dolaylarında değil. genpa 32gb 4s cihazlar 1850-1900 cıvarı. hatta şu an yurtiçi garantili 4s 32gb istanbul bilisimde havaleyle 1900 tl.
  • İstanbul Bilişim, Gold gibi yerlerde 1900-1950 TL civarı fiyatlar var doğru ancak onlar paralel ithalat ürünleridir. Resmi distribütör garantili ürünlerden 1900'e satılan bir tane 32GB'lık cihaz gösterirmisiniz bana? Türkcell, Avea, Vodafone bayileri veya Teknosa, Vatan, Bimeks, Mediamarkt gibi yerlerde var mı böyle bir fiyat? Ayrıca aradaki fiyat farkı az diyenler buyursun sıfır alsınlar zaten bir şey diyemem. Yine de son bir ufak indirim daha yapıp 1350 TL yapıyorum fiyatı. Bu fiyata da satılmazsa kardeşime hediye edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 19 Kasım 2012; 1:40:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK] IPHONE SE 64GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genpa garantili ve 32GB 1350 lira ,fevkaladenin fevkinde, hala kayıtlı mayıtlı garantisiz telefonlara hem de 16gb 1200 lira para isteyen var yahu, onu geçtim iphone 4 , yani s olmayan 32gb modellere 1200 fiyat çekiyorlar. İşin garibi ilanın altı da pm yazılarıyla dolu, yahu garantisiz mala o kadar para vermek nasıl bir cesarettir, 100 150 daha ver garantili al için rahat olsun, sorun çıkınca yarı fiyatına satamayacağınız ürünler bunlar.

Fiyat gördüğüm en iyi fiyat, 3GS var 10 ay garantili, onu satıp alırım ama onu satana kadar herhalde bu da çoktan satılmış olur
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan Baseski

İstanbul Bilişim, Gold gibi yerlerde 1900-1950 TL civarı fiyatlar var doğru ancak onlar paralel ithalat ürünleridir. Resmi distribütör garantili ürünlerden 1900'e satılan bir tane 32GB'lık cihaz gösterirmisiniz bana? Türkcell, Avea, Vodafone bayileri veya Teknosa, Vatan, Bimeks, Mediamarkt gibi yerlerde var mı böyle bir fiyat? Ayrıca aradaki fiyat farkı az diyenler buyursun sıfır alsınlar zaten bir şey diyemem. Yine de son bir ufak indirim daha yapıp 1350 TL yapıyorum fiyatı. Bu fiyata da satılmazsa kardeşime hediye edeceğim.

Size abi diyebilir miyim
  • TAKİP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.