Şimdi Ara

**** SATILIK TOSHIBA M70 LAPTOP ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gelecek hafta içi yeni bir laptop alacağım. Şuanda elimde mevcut olan laptopimi satıp üzerine biraz para ekleyip , macbook alacağım.

Modeli : toshiba M70-DL3 (İngilizce Q Klavye) İngilizce işletim sistemi
    Cihazı 2006 yılında eğitim için gittiğim Kanada'dan aldım. Adaptörü 220v destekli fiş girişinde ufak bir aparat var. Tertemiz bir laptop teknik özellikleri aşağıda ; Yanında 170CAD$ a aldığım samsonite marka çantasınıda veriyorum.

Processor : Intel® Centrino (1.73GHz, 533MHz FSB, L1 Cache 32KB/32KB, L2 Cache 2MB) Memory : 512MB PC2-4200 DDR2 (512MB x 1) Hard Drive : 80.0 billion bytes, 9.7mm height, S-ATA, 5400rpm Optical Drive : Built-in DVD Super-Multi Double Layer +-R Drive functions Display : 15.4” Wide XGA TFT with TruBrite™ Screen Technology Graphics : Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) 915GM with 128MB DDR shared video memory Floppy Drive : 5-in-1 Multimedia port (SD, Memory Stick®, Memory Stick® Pro, MMC, xD-Picture Card™) Modem : V.92 56K Data/Fax Modem Ethernet : 10/100 integrated Ethernet LAN Wireless : Intel Wireless LAN (802.11ag) Operating System : Windows® XP Home Weight : 2.72 KG Shipping Weight : 5.00 KG Dimensions : 360mm x 38.5mm x 263mm

FIYAT : 500 YTL

PAZARLIK YOKTUR. 575 YTL DEN INDIRDIM ! LUTFEN CIDDI ALICILAR MSG ATSIN VEYA TLF BIRAKSIN BEN DONERIM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pil bitik mi?
  • 2 saat rahat gidiyor. Üstüde olabilir. Hocam laptop tertemiz gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahims -- 13 Haziran 2008; 11:30:59 >

• 450 verebilirdim ama Adana' da olman işi bozuyor.
  • Kargo denen birşey var. Niye burası ülke sınırı dışında mı ki ? :) Yatır parayı bankaya göndereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahims -- 13 Haziran 2008; 11:34:19 >

• pm attım
  • Arkadaşlar lütfen indirim konusunda daha fazla ısrarcı olmayın.
    Bu laptop gerçekten temiz , düzgün çalışan , problemsiz bir cihaz.

500 YTL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.