Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Titanfall 2 PC Orıgın hesap, uygun fiyat, pazarlıksız SATILDI Satın Al 7 Mayıs 2017 14:04 1 1 Satılık Titanfall 2 PC Orıgın hesap, uygun fiyat, pazarlıksız SATILDI Satılık Titanfall 2 PC Orıgın hesap, uygun fiyat, pazarlıksızOyunu rambocuk adlı üyeden almıştımhttps://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1105488Satma kararı aldım herhangi bir sorunu yoktur oyunun/hesabın.Fiyat 40 TL'dir. kontür olarak atabilirsiniz.Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.EDİT:doanan nickli üyeye satmış bulunmaktayım Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Titanfall 2 PC Orıgın hesap, uygun fiyat, pazarlıksız SATILDI BSC'den Kazandığım Razer Orbweaver Chroma'yı satıyorum SATILDI
@doanan nickli üyeye satmış bulunmaktayım hayırlı olsun iyi eğlenceler hocam:) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Titanfall 2 PC Orıgın hesap, uygun fiyat, pazarlıksız SATILDI BSC'den Kazandığım Razer Orbweaver Chroma'yı satıyorum SATILDI