Şimdi Ara

Satılık Thinkpad T500 C2D T9400 6 Mb 4 GB 500 Gb Hdd Kamera ve 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok Temiz kullandığım bazı i3-i5 modellerinin performansını geçen
    işlemcisiyle kullanışlı bir laptoptur.
    ısınma donma takılma kesinlikle thinkpad laptoplarda yoktur
    su geçirmez klavyesi ve klavye aydınlatması
    Harddisk koruması ile bilgileriniz kesinlikle düşme anında bile korunur.
    thinkpad crash test olarak internetten arayabilirsiniz.
    daha saymadığım birçok özelliği ile fiyatını hak eden bir laptop.
    7 Gün/24 saat kullanın bir sorun vermeyeceğine garanti ederim.
    Acronis ile image alınmış olup 5 dakikada kendiniz format atabilirsiniz.

Fiyat: 630 TL

Testleri budan görebilirsiniz

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+T9400+%40+2.53GHz

Tam Özellikleri şu şekilde:

Ekran: 15.4" 1280x 800 WSXGA+ LCD (Matte finish) yüksek çözünürlük
    işlemci: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz, 1066MHz FSB, 6MB Cache)
    Ram: 4 GB DDR3 RAM
    Harddisk: 500GB HDD
    Optical Drive: DVD+/-RW
    Wireless: 802.11a/b/g/n
    Bluetooth 2.0
    intel GMA 4500MHD 1695 Mb 1 Gb üzerinde ekran kartı
    Webcamera
    3G hazır şekilde tak kullan
    Seyahat bataryası yeni ve sarjı 3 saatin üzerinde gidiyor
    resimde bekleme süresini görebilirsiniz.
    Orjinal Thinkpad sarj aleti
    orjinal lenovo kutusu ile gönderilecektir.
    Kargo Bana ait.
    Sormak istekdiklerinizi lütfen çekinmeden bildirin.
    Alana şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindloop -- 18 Ağustos 2013; 17:15:31 >

• Hocam cihazın XP driver desteği var mıdır? Mobil cihazlara yazılım atma işiyle uğraşan bir tanıdığımın kullandığı programların birçoğu XP uyumlu olduğu için XP olmazsa olmaz. Bunun için özellikle soruyorum.
  • Evet Xp desteği orjinalinde mevcut.
    Benim arkadaşımda mobil cihazlara yazılım vs.. işlemleri yapıyor.
    Her zaman sorun yaşıyordu proğramlarla...
    ona da thinkpad i önerdim şu an kafası rahat
    Sebebine gelince.Donanımı kararlı çalışıyor
    Adamlar gerçekten yapmış.
    önde gelen kurumlar zaten hep thinkpad kullanır..
  • Sevgili mindloop arkadaşım ürüne uzun süre alıcı bulamadin sanırım bu fiyata bu pc bedava. Hatta bu fiyata ThinkPad bedava. IBM yetkilileri bu fiyati duysa seni içeri atarlar :) şaka bir yana bu bilgisayar tam bir canavar bu fiyata satılması alıcı için nimettir. 2 ThinkPad var biri ofiste biri evde duruyor ama almayi düşünmüyor değilim ihtiyacım olmasada. Şunu da belirtmek lazım fiyat ucuz dedik diye ürün bozuk gibi bir algılama olmasın ThinkPad serisini bozmak için ağır is makinası lazım atmayla tutmayla 5 ay aralıksız çalışmayla bozulmaz bunlar... Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

Sevgili mindloop arkadaşım ürüne uzun süre alıcı bulamadin sanırım bu fiyata bu pc bedava. Hatta bu fiyata ThinkPad bedava. IBM yetkilileri bu fiyati duysa seni içeri atarlar :) şaka bir yana bu bilgisayar tam bir canavar bu fiyata satılması alıcı için nimettir. 2 ThinkPad var biri ofiste biri evde duruyor ama almayi düşünmüyor değilim ihtiyacım olmasada. Şunu da belirtmek lazım fiyat ucuz dedik diye ürün bozuk gibi bir algılama olmasın ThinkPad serisini bozmak için ağır is makinası lazım atmayla tutmayla 5 ay aralıksız çalışmayla bozulmaz bunlar... Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.

Haklısın hocam.Ayrıca teşekkür ederim.Bu şekilde yorum gelince seviniyorum inan.ThinkPad kullanmak ayrı bir zevk.
    Sen böyle yorum yapınca benim yazdırdığımı düşenenler olabilir.Konu thinkPad olunca şiir gibi yazmandan insan kendini alamaz...
    Bunu zaten kullanan arkadaşlarımız bilir.
    Harddiski 500 Gb a yükselttim.. AC MX4 kullandım termal macun olarak.Kalite her zaman kazandırır...

• takip...
  • kendi neslinin canavarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz satılmadıysa talibim.

Benzer kategorilerde bir cihazım var.Çok memnunum aslında. Dell Latitude E6400. 14.1 1440*900 HD LED ekranı var. 3g kartını tesadüfen orijinalini sahibinden de bulup almıştım. Türkcell vın kullanıyordum dışarda sap gibi duran modem derdinden kurtuldum :) canavar gibi kullanıyorum. taktığım modem ithalatçı yoluyla pasaport kaydı yapılmış Sony Ericsson marka orijinal bir modem. birde üzerine 60 gb ssd taktım 500gb lık diğer diskide DVD witer yerine taktım. orijinal DVD writer duruyor. pili seyahat şarjı. 3 saatten fazlası var rahat. ilk aldığımda 6.30 saati görmüşlüğüm var ss atabilirim :9
    Lakin bütün bu güzelliklere rağmen bir sorunum var :)
    ekran 14.1 ve ben age of empires oynuyorum ufak ekran da sıkıntı oluyor. tek sıkıntım bu. sizin laptopla değişsek diyorum :D
    yok değişmem diyorsanız ben laptop ımı satayım sizinkisini alayım. pm den mesajlaşalım teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERIM

Cihaz satılmadıysa talibim.

Benzer kategorilerde bir cihazım var.Çok memnunum aslında. Dell Latitude E6400. 14.1 1440*900 HD LED ekranı var. 3g kartını tesadüfen orijinalini sahibinden de bulup almıştım. Türkcell vın kullanıyordum dışarda sap gibi duran modem derdinden kurtuldum :) canavar gibi kullanıyorum. taktığım modem ithalatçı yoluyla pasaport kaydı yapılmış Sony Ericsson marka orijinal bir modem. birde üzerine 60 gb ssd taktım 500gb lık diğer diskide DVD witer yerine taktım. orijinal DVD writer duruyor. pili seyahat şarjı. 3 saatten fazlası var rahat. ilk aldığımda 6.30 saati görmüşlüğüm var ss atabilirim :9
    Lakin bütün bu güzelliklere rağmen bir sorunum var :)
    ekran 14.1 ve ben age of empires oynuyorum ufak ekran da sıkıntı oluyor. tek sıkıntım bu. sizin laptopla değişsek diyorum :D
    yok değişmem diyorsanız ben laptop ımı satayım sizinkisini alayım. pm den mesajlaşalım teşekkürler :)

Cevaplandı

• Gerçekte Güzel bir bilgisayar ve Gerçekten Güvenilir bir satıcı kendisinden thinkpad t400 almıştım. Çok Memnunum içerisine 64 gb ssd taktım ve win 8 pro kurulu ve resmen uçuyor bir kere dahi olsun ısındığını bilmem oğlum saatlerce wolfteam oynuyor banamısın demiyor şarjı süper gerçi ilk aldığımda daha iyiydi ama yinede çok güzel thinkpad serisi bilgisayarlar ömürlük diyebilirim. Benim ilk laptopumda Thinkpad'di almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_kaptan

Gerçekte Güzel bir bilgisayar ve Gerçekten Güvenilir bir satıcı kendisinden thinkpad t400 almıştım. Çok Memnunum içerisine 64 gb ssd taktım ve win 8 pro kurulu ve resmen uçuyor bir kere dahi olsun ısındığını bilmem oğlum saatlerce wolfteam oynuyor banamısın demiyor şarjı süper gerçi ilk aldığımda daha iyiydi ama yinede çok güzel thinkpad serisi bilgisayarlar ömürlük diyebilirim. Benim ilk laptopumda Thinkpad'di almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. Saygılar

Ssd ile gerçekten makina kendini belli etmiştir hocam.Güle güle kullanın.
    Sarj konusunda thinkpad kadar uzun yıllar giden batarya görmedim.
    diğer makinalarınki 2 yılda ömrünü tamamlıyor.
  • Leptop güzel ama siz buna 1 gb ın üzerinde ekran kartı yazamazsınız onboard paylaşımlı ekran kartı olan leptoba.Bu leptopta oyun oynanmaz bilmeyenler 1,5 gb ekran kartı var diye oyun için alabilir lütfen gerçekleri yazınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

Leptop güzel ama siz buna 1 gb ın üzerinde ekran kartı yazamazsınız onboard paylaşımlı ekran kartı olan leptoba.Bu leptopta oyun oynanmaz bilmeyenler 1,5 gb ekran kartı var diye oyun için alabilir lütfen gerçekleri yazınız.

Yazarim ve sen de sadece yorum yapabilirsin.
    onboard paylaşımlı ama piyasadaki bazı oyunları oynama yetisi var.
    Ekran kartının modeli zaten yazıyor.oyun oynamayi bilen biri bu ekran kartini tanır.
    Zaten oyun için almak isteyen de soruyor en kötü ihtimal biliyor bazı şeyleri.

Kısacası zaten bilen alıyor bu laptopu bilmeyende öyle bakıyor ... o nedenle içiniz rahat olsun.
  • Satmaktan vazgeçildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.