bak guzel kardesim buraya yazmayacaktim ama kasa ile ilgili 6 mail alinca yaziyorum nikini teshir ediyorum thehook
kizmama gelince kardesim ben kimseye bugune kadar aldigim tüm ürünlerde nerdeyse yari yari gibi bir pazarlik tekliflinde bulunmadim bulunamam utanbirim pazarlik edeceksemde sorarrim pazarlik payi varmi olurmu gibisinden sen millete küfür eder gibi su olursa aliyim
ben böyle seylere kızarim bu kasada pazarlik payi vardi ama snein yaklasimindan dolayı kaldirdim alacak kiside sen cıkarsin diye yine kesinlikle kasada pazarlik yok satilmasin zaten tek ilan veriytorum bundan sonrada bu kasa icin ilan olmayacak
hic bir ürünümdede karsıma cıkma bana teklif verme snein yaptigin cok ayip . ben birine bir üründe simdi misal 150 ytl lik örnek 100 ytl yazayim bakin bana ne diyecekler yada bu verdigin fiyatlari baska yerlere yaz direk snei hos karsılıyacaklarmi bakalim kendi kendini bitirme bence forumda. pazarlik payi varsa su kadar param var olabilseydi alirdim gibisinden yaklasimini degistir bence benden bu kadar