Şimdi Ara

Satılık Thermaltake Shock Oyuncu Kulaklığı '' iyi fiyat ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sanalmarketim.com alınma 2013 mayıs ayın da.

fatura var , garanti var , kutu var.

monitörüm de hoparlör olduğu için takma gereği duymadım 1.5 2 aydır kutusunda takılı olarak bekliyor.kulaklık kullanmayı sevmeyen bir insanım bir heves aldım ama işime yaramıyor açıkcası online oyunlar da bir takım vs olmadığı için :).

resim eklemeye ihtiyaç duymadım zaten kullanmadığım ürün.sıfır kutusu nasılsa benimki de aynı şekildedir.satış elden veya havale ile olacaktır.isteyen test edip alabilir sıkıntı yoktur teşekkürler.

not:gereksiz mesajlar orda şu fiyata burda bu fiyata gibi mesajlar yazmayınız yazdığınız takdir de güzelce şikayet edilecektir.

SATIŞTAN VAZGEÇİLMİŞTİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 29 Ekim 2013; 16:12:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

Sanalmarketim.com alınma 2013 mayıs ayın da.

fatura var , garanti var , kutu var.

monitörüm de hoparlör olduğu için takma gereği duymadım 1.5 2 aydır kutusunda takılı olarak bekliyor.kulaklık kullanmayı sevmeyen bir insanım bir heves aldım ama işime yaramıyor açıkcası online oyunlar da bir takım vs olmadığı için :).

fiyat 110 tl ölücüler pm atmasın forumda küfredemesem bile içimden ediyorum merak etmeyin.son fiyat 105 tl işine yarayan alsın kullansın istanbul bahçeşehir 2.kısımdayım.

resim eklemeye ihtiyaç duymadım zaten kullanmadığım ürün.sıfır kutusu nasılsa benimki de aynı şekildedir.satış elden veya havale ile olacaktır.isteyen test edip alabilir sıkıntı yoktur teşekkürler.

not:gereksiz mesajlar orda şu fiyata burda bu fiyata gibi mesajlar yazmayınız yazdığınız takdir de güzelce şikayet edilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Kolay gelsin.Fiyatı gayet iyi hatta alabilirimde ama size zahmet resim koysanız ?

• ShowLee kullanıcısına yanıt
    hocam kapalı kutu kulaklık aynı kulaklık resimlerle :) resim koymak bir şeyi değiştirmeyecek.

yarın koyabilirsem koyarım resimi buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

hocam kapalı kutu kulaklık aynı kulaklık resimlerle :) resim koymak bir şeyi değiştirmeyecek.

yarın koyabilirsem koyarım resimi buraya.

http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=72&g=ftr#.UmQ6Kvl93MI
    Hocam kulaklık tam olarak bu mu ? Bide rengi nedir ?
  • ShowLee kullanıcısına yanıt
    kulaklık siyah renktir :). kulaklık modeli thermaltake shock dur shock one değil. attığınız linkteki gibidir.
  • Hocam üzerinde ses kontrol var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYAmonRa kullanıcısına yanıt
    satıştan vazgeçtim hocam, bf 4 çıktı malum :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapma be hocam alacaktım vallahi bugün :(

• TYAmonRa kullanıcısına yanıt
    1 aydır neredeyse ilan da,bf 4 bekliyordum :) kraken kulaklık alıcaktım vazgeçtim bu beni idare eder ^^.
  • Sağlık olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.