Şimdi Ara

SATILIK: Thermaltake Shark Siyah Alüminyum Kasa *130 YTL*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Thermaltake Armor+ Kasa aldığım için elimdeki Thermaltake Shark Siyah Alüminyum kasamı satışa çıkarıyorum.

Kasa kesinlikle ilk günkü formunda ve en ufak bir deformasyonu yoktur. Tüm kutusu, vidaları, kabloları ve diğer kutu içeriğiyle eksiksiz durumdadır. Dijital Center'dan alınmıştır ve faturası mevcuttur.

Cihazın kodu VA7000BWA olarak geçiyor. Aşağıdaki linkten özelliklerini inceleyebilirsiniz.

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp

Kasada güç kaynağı yoktur.

Gördüğüm kadarıyla cihazın sıfırı şu an 230 YTL gibi bir fiyata satılıyor.

İlk belirlediğim fiyat üzerinden 20 YTL indirim yapıyorum ve kasa için 130 YTL istiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceguven -- 29 Ocak 2008; 9:56:09 >

• pm attım kardeş
  • Cihazin kendi resimlerini ekleyebilirmisin dostum bide faturali demissin garantisi devam ediyor mu ?
  • Hayır garantisi devam etmiyor. Kasa 2 yıldan uzun süredir bende. Ancak güç kaynağı olmayan bir kasanın arıza yapabilecek pek bir noktasının olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kasanın 0 kondüsyonda olduğunu da belirtmiştim. Yıllardır görüştüğümüz, alış-veriş yaptığımız arkadaşlar çok iyi bilirler ki sattığım cihazlar her zaman 0 gibi kullanılmış ve korunmuştur.

Dün 2 tane resim eklemeyi denemiş ancak sitedeki bir problemden dolayı başarılı olamamıştım. Şimdi tekrar deniyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceguven -- 29 Ocak 2008; 9:55:33 >

• pm.
  • Armordamı satılık
  • Msni acabilirsen sevinirim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 29 Ocak 2008; 11:02:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM cevaplandı...
  • PM. [Acemiyiz idare edecen ustam)
  • KirkLeeHammett adlı kullanıcıya satılmıştır.

İlgilenen herkese teşekkürler..
  • tarafımca alınmıştır hayırlı olsun iki tarafada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.