Şimdi Ara

SATILIK THE WİTCHER 3 GAME OF YEAR EDİTİON PC 30TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GOG Hesabım var ve içinde sadece The Witcher 3 Game Of Year Edition var. Yani bütün DLC ler içinde demektir. Fiyat olarak 30 lira istiyorum. Hesapla ilgili bütün bilgiler ve aktif ettiğim keyde verilecektir. Önce havale sonra bilgiler olarak satış yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 31 Ocak 2018; 5:22:20 >

• Steamde zaten 30 tl goty edition.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan_koc

Steamde zaten 30 tl goty edition.

şuan indirimde , iki gün sonra 80 lira olacak o zaman ne olacak ? , sanki sürekli 30 liraymış gibi konuşmayın hadi başka yere arkadaşım uğraştırma beni, alacak olan varsa oradan alabilir 2 gün içinde :)))))
  • Sonuçta yeni çıkmış olmayan bir oyunu almak içın acele etmesine gerek yok kimsenin, ne zaman alcak diyorsan, 21 aralıkta yılnaşı indirimleri başlıyor steamde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Sizin kadar ölücüsünü ilk kez görüyorum zevk mi alıyorsunuz ilan baltalamaktan , alacak olan yılbaşında alsın banane yahu insanı dinden imandan çıkaracaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 5 Aralık 2017; 21:15:2 >
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    Ölücülük degil. Gidin bedava verin demedim.2015te cikmis neredeyse 3 yil olmus bir oyuna o para verilmez kusura bakmayin. Her ay indirime giren bi oyunu heleki gift veya key degilde hesap satisi seklinde satmaniz cok zor. Witcher hic oynamadim seri ilgimide cekmiyor. İstediginiz dine gidebilirsiniz beni ilgilendirmiyor.

SATILIK THE WİTCHER 3 GAME OF YEAR EDİTİON PC 30TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.